PDA

Επιστροφή στο Forum : [Κλιματιστικό LG] A/C LG ART COOL 18αρι ERROR C05.

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
09-04-15, 01:27
ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ LG ART COOL 18ΑΡΙ ERROR C05 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ. Το πρόβλημα είναι στην εξωτερική πλακέτα. Έχω ελέγξει όλο το κύκλωμα που αφορά την επικοινωνία και όλα δείχνουν καλά. Μήπως μπορεί κάποιος που του έχει τύχει η ίδια βλάβη να βοηθήσει γιατί με έχει τρελάνει αυτή η βλάβη;;;;

GSR600
09-04-15, 14:30
δημητρη το πρασινο και κοκκινο led στην εξωτερικη πλακετα τη error δειχνουν?

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
09-04-15, 16:39
Η πλακέτα αυτή δεν έχει πράσινο Led μόνο κόκκινο και αναβοσβήνει 5 φορές.

manolo
09-04-15, 20:15
To C05 error code σημαίνει ότι υπάρχει πρόβλημα στην σειριακή επικοινωνία μεταξύ indoor και outdoor unit. Χωρίς να έχω εμπειρία από κλιματιστικά μήπως να έλεγχες πρώτα και την καλωδιακή διασύνδεση των δύο μονάδων..

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
10-04-15, 00:15
Έβαλα άλλη πλακέτα και επεξε κανονικά. Οπότε το πρόβλημα είναι καθαρά στο κύκλωμα επικοινωνίας της πλακέτας. Το πρόβλημα είναι ότι επειδή έχω πείρα σε επισκευές πλακετών A/C inverter ειδικά LG,με την συγκεκριμένη βλάβη έχω σηκώσει τα χέρια.

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
11-04-15, 20:02
Υπάρχει κάποιος που να ασχολείται με επισκευές πλακετών A/C inverter;;;;

jakektm
11-04-15, 20:41
οποτε ελεγξε με την σειριακη επικοινωνια τι γινεται(ποιο ολοκληρωμενο χρησιμοποιει; )

αν θες να το επισκευασεις , ανεβασε αρκετες φωτογραφιες,αλλιως αν υπαρχει καποιος απο το φορουμ, εκει στην Ροδο, πηγαινε το
(στους υπολοιπους μας , θα σου κοστισουν τα μεταφορικα τουλαχιστον)

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
12-04-15, 02:32
Γιατί εσύ ξέρεις να την φτιάξεις και θες και μεταφορικά; ;;;;;;

chipakos-original
12-04-15, 08:54
Γιατί εσύ ξέρεις να την φτιάξεις και θες και μεταφορικά; ;;;;;;
Τι απάντηση ήταν αυτή?? Και βόλτα στην Αθήνα να την στείλεις έτσι για να δούμε τι χρώμα έχει η πλακέτα τα μεταφορικά θα τα πληρώσεις. Δεν απαντάνε έτσι ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ και είσαι και νέος εδώ.

jakektm
12-04-15, 10:34
Δημητρη απο Γαλάτσι, πραγματικα δε θα απαντουσα, ειδα την απαντηση του απο την στιγμη που την ανηρτησε.
δεν θα απαντουσα, για να μην προκαλεσω καποια βομβα, αλλα τελικα αντιλφθηκα(μετα την απαντηση σου) οτι οντως την βομβα την εριξε ο Δημητρης απο Ροδο.

αρα απαντω σε αυτο το ποστ''Γιατί εσύ ξέρεις να την φτιάξεις και θες και μεταφορικά; ;;;;;;''

μεταφορικα δεν θελω εγω, θελει ο καθενας(κουριερ ταχυδρομειο κτλ) , ακομα και εσυ για να μου το φερεις στο εργαστηριο.

Καποιοι επισης χρεωνουν ενα μικρο ποσο, για διαγνωση, αν δεν συμφωνησει ο πελατης στο τελικο κοστος.

Ομως σου προτεινα να ανεβασεις φωτογραφιες αν θες να σε βοηθησουμε να το επισκευασεις.

chipakos-original
12-04-15, 11:12
Δημητρη απο Γαλάτσι, πραγματικα δε θα απαντουσα, ειδα την απαντηση του απο την στιγμη που την ανηρτησε.
δεν θα απαντουσα, για να μην προκαλεσω καποια βομβα, αλλα τελικα αντιλφθηκα(μετα την απαντηση σου) οτι οντως την βομβα την εριξε ο Δημητρης απο Ροδο.

αρα απαντω σε αυτο το ποστ''Γιατί εσύ ξέρεις να την φτιάξεις και θες και μεταφορικά; ;;;;;;''

μεταφορικα δεν θελω εγω, θελει ο καθενας(κουριερ ταχυδρομειο κτλ) , ακομα και εσυ για να μου το φερεις στο εργαστηριο.

Καποιοι επισης χρεωνουν ενα μικρο ποσο, για διαγνωση, αν δεν συμφωνησει ο πελατης στο τελικο κοστος.

Ομως σου προτεινα να ανεβασεις φωτογραφιες αν θες να σε βοηθησουμε να το επισκευασεις.

Συμφωνώ 100% με αυτά που γράφεις αλλά και η κοινή λογική θα συμφωνήσει . Ουτε κι εγώ δεν θα απαντούσα μιας και δεν είχα πάρει μέρος σε αυτήν την ανάρτηση αλλά είμαι κάποιας ηλικίας και μόλις το διάβασα διέκρινα αυτήν την χαζοειρωνία που στα 30 χρόνια επαγγελματικού βίου μου την έχω συναντήσει ξανά και πλημύρισε με χημικά ο εγκέφαλός μου. Δεν μπορώ να καταλάβω μερικούς ανθρώπους. Η μόνη δικαιολογία του είναι ίσως ότι δεν είναι επαγγελματίας .Τέλος πάντων όλα καλά . Καλή συνέχεια.

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
12-04-15, 21:46
Ουδέν σχόλιον!!!!!!!

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
25-04-15, 22:15
Υπάρχει κάποιος με πείρα σε LG inverter πλακέτες εξωτερικού μηχανήματος που να κάνει επισκευές και να μου πει κάτι για το πρόβλημα μου; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! !

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
21-12-15, 03:48
πληροφοριακά την πλακέτα την επισκέυασα μόνος μου και το πρόβλημα ήταν κομμένοι δρόμοι στην εξωτερική πλακέτα.

nyannaco
21-12-15, 08:18
πληροφοριακά την πλακέτα την επισκέυασα μόνος μου και το πρόβλημα ήταν κομμένοι δρόμοι στην εξωτερική πλακέτα.

Κομμένοι από διάβρωση, ή καρβουνιασμένοι;

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
22-12-15, 00:30
από διάβρωση.