PDA

Επιστροφή στο Forum : Αναζήτηση πομποδέκτη για αλλαγή καναλιών NOVA.

ΒΟΥΡΛΑΚΗΣ
08-04-15, 20:16
Γειά σας. Το πρόβλημά μου είναι οτι, ο αποκωδικοποιητής της nova είναι στο σαλονι, και οταν ξαπλώνω στην κρεβατοκάμαρα που εχω μια τηλεόραση δεν μπορώ να αλάζω τα κανάλια, με το τηλεχειριστήριο οπότε ειμαι αναγκασμένος να πηγαίνω στο σαλόνι, και ειναι πρόβλημα,πριν απο μερικά χρόνια εγκατέστησα ενα π/δ (ΑWX 703 TRANSMITTER) που μου πρότειναν αλλα δεν εκανε δουλεια,,,.
Παρακαλώ μήπως έχετε να μου προτείνετε κατι για να λύσω το πρόβλημά μου?.
Σας ευχαριστώ πολυ...:001_rolleyes:

manolo
08-04-15, 20:22
Φίλε μου στα μαγαζιά εξοπλισμού δορυφορικών - επίγειων λήψεων υπάρχουν πληθώρα μοντέλων transmitters-receivers που κάνουν αυτή τη δουλειά είτε στα 2,4GHz είτε στα 5,6GHz. Να σου πω μάρκα δεν το θεωρώ σκόπιμο να μην θεωρηθεί ότι κάνω και διαφήμιση, άλλωστε τα περισσότερα επώνυμων εταιρειών κάνουν αυτό που θέλεις μια χαρά. Με ένα απλό search στο Internet νομίζω ότι θα βρεις ό,τι θέλεις εύκολα.

ΒΟΥΡΛΑΚΗΣ
09-04-15, 18:14
Ευχαριστώ πολυ (manolo) για την απάντηση ,αλλα θα το εκτιμούσα πολύ αν μου προτεινες κατι συγκεκριμένο, γιατι ψάχνοντας σε κάποια site ευρήκα πολλούς τύπους σε πομποδέκτες αλλα δεν μπορώ να ξέρω ποιο ταιριάζει για την περιπτωση μου. Διευκρινίζω οτι την τv που έχω στην κρεβατοκάμαρα την εχω συνδεδεμένη καλωδιακά με τον αποκωδικωποιητή, αυτό που θέλω να κάνω είναι να δίνω εντολή με το τηλεκοντρόλ απο την κρεβατοκάμαρα στο σαλόνι στον αποκωδικωποιητή , για να αλάξω κανάλι.Ευχαριστώ πολυ .

manolo
09-04-15, 18:42
Ενδεικτικά σου στέλνω μια σελίδα για να δεις κάποια προϊόντα. Τα τρία τελευταία μοντέλα σου κάνουν μια χαρά. Μπορείς φυσικά να τα ψάξεις και σε άλλα sites ή μαγαζιά όπου ίσως βρεις καλύτερες τιμές.

Τσέκαρε εδώ. (http://www.markidis.gr/index.php?cPath=33_203)

manolo
09-04-15, 18:45
Δες επίσης και αυτό (http://www.markidis.gr/product_info.php?cPath=33_203&products_id=45223). Σου κάνει τη δουλειά σου επίσης.

ΒΟΥΡΛΑΚΗΣ
28-04-15, 14:34
Εντάξει πήρα ενα Ref 7237 της Televes και λειτουργεί άψογα ,, Ευχαριστω!!!!