Επιστροφή στο Forum : [Φορητός Η/Υ] Multirama MS-N011- Black screen
Γεια σας.
Έχω ένα multirama MS-N011 το οποίο ανοίγει αλλά δεν εμφανίζει τίποτα στην οθόνη του ούτε σε εξωτερική οθόνη.Ξέρετε μήπως που να ψάξω για βλάβη;
Λογικά κάρτα γραφικών είναι, το οποίο μπορεί να φτιάξει με ένα reflow.
Λογικά κάρτα γραφικών είναι, το οποίο μπορεί να φτιάξει με ένα reflow.
Το έκανα αλλά τίποτα...:saad:
Αν είσαι Τεχνικός και πρόκειται να έχεις και άλλες τέτοιες περιπτώσεις, αξίζει να επενδύσεις σε μιά εξωτερική κάρτα γραφικών για Laptop (δες κι εδώ! (http://www.pcadvisor.co.uk/how-to/laptop/3364133/how-add-graphics-card-your-laptop/) σχετικά). Σου μένει ως ένα πολύ καλό διαγνωστικό εργαλείο για παρόμοιες περιπτώσεις.
Διαφορετικά και το reflow (απ' όσο έχω καταλάβει) είναι λίγο περίεργη δουλειά.... Πρέπει, αυτός που θα ασχοληθεί, να γνωρίζει καλά τι κάνει, κλπ!
Από την άλλη: Αν το Laptop είναι δικό σου, και η αξία της εξωτερικής κάρτας έρχεται μεγαλύτερη από αυτήν του Laptop σου.... Προφανώς πας για καινούργιο Laptop.
Δοκίμασε να αλλαξεις την (της ) μνήμες.
Αρχικά πριν κανείς οτιδήποτε πρέπει να ρωτάς τον κάτοχο.... (πληροφορίες)
πρέπει να έχεις μια εικόνα γιατί αν είχε πέσει νερό, είχε πέσει κάτω κτλ (θα μπορούσε να είναι κοινή βλάβη όπως μνήμες, gpu κτλ), δεν μπορείς να βγάλεις μια άποψη.
Τώρα διάβασα πιο πάνω του Γιώργου (DGeorge) την απάντηση να λέει για κάρτα γραφικών τύπου USB......
Εγώ επισκευάζω ηλεκτρονικά από τα 21 μου και σαν επαγγελματίας από το 2008 και ρωτάω τον Γιώργο πως ξέρει αν δουλέψει η κάρτα με διάφορες βλάβες όπως αυτή που έχεις και πολλές άλλες σε υλικό επίπεδο.
Εγώ θα σου πω ευθέως σε καμία περίπτωση δεν θα δουλέψει η πιο πάνω κάρτα και αν θέλεις μπορούμε να το κάνουμε ανάπτυξη να δεις γιατί δεν γίνεται.
......Τώρα διάβασα πιο πάνω του Γιώργου (DGeorge) την απάντηση να λέει για κάρτα γραφικών τύπου USB......
Εγώ επισκευάζω ηλεκτρονικά από τα 21 μου και σαν επαγγελματίας από το 2008 και ρωτάω τον Γιώργο πως ξέρει αν δουλέψει η κάρτα με διάφορες βλάβες όπως αυτή που έχεις και πολλές άλλες σε υλικό επίπεδο.
Εγώ θα σου πω ευθέως σε καμία περίπτωση δεν θα δουλέψει η πιο πάνω κάρτα και αν θέλεις μπορούμε να το κάνουμε ανάπτυξη να δεις γιατί δεν γίνεται.Έχεις απόλυτο δίκιο, και προφανώς και πολύ περισσότερη πείρα από την δική μου!.... Έπεσα στο κλασσικό λάθος και θεώρησα φυσιολογικές τις αρχικές συνθήκες δημιουργίας της βλάβης!!!
Όντως οι συστάσεις σου είναι συστάσεις πεπειραμένου (πολύ περισσότερο από εμένα).
Νά' σαι καλά!
Ο κάτοχος του μου ειπε ότι το είχε αφήσει στην άκρη για κανενα εξάμηνο(ενώ πριν δούλευε κανονικά) και μετά το έβγαλε από το ράφι εμφανιζει αυτο το πρόβλημα.Τέλος πάντων...το έδωσα πίσω...ευχαριστώ για τη βοήθεια...
Η παραπανω usb δεν είναι κάρτα γραφικών.Είναι μια επιπλέον έξοδος εαν δουλεύει η κάρτα του laptop πχ τριτη οθόνη.(μόλις συνδεσετε το usb θέλει drivers.εαν η κάρτα σας είναι καμμένη δεν βλέπετε τίποτα.)προσοχη λοιπον
Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Powered by vBulletin® Version 4.2.5 Copyright © 2025 vBulletin Solutions Inc. All rights reserved.