Επιστροφή στο Forum : [Video] Κεφαλη για Sony Betamax SL-T30ME
dj_fivos_sak
25-02-15, 21:05
Παιδια εχω ενα Sony SL-T30ME Beta βιντεο το οποιο πρεπει να εχει προβλημα στην κεφαλη ηχου/control track. Εχω πειραξει τις ρυθμιστικες βιδες της (υψος, azimuth, tilt) αλλα και παλι δεν εχω καλο tracking και καλο treble στον ηχο. Φταιει η κεφαλη ή κατι αλλο?
Papas00zas
26-02-15, 00:05
Πόσο καιρό το έχεις δουλέψει; μπορει η κεφαλη να εχει χαλασει. Για να τη ρυθμισεις παλι θες παλμογραφο και κασετα ρυθμίσεων. Και πολλή υπομονή επίσης.
betacord85
26-02-15, 00:10
υπαρχει μονο ενας τεχνικος που ασχολειται με αυτα τα παλια και εχει στοκ...αλλα ειναι ακριβος...αν θες σου δινω τηλεφωνο του...ειναι στην αθηνα
dj_fivos_sak
26-02-15, 15:16
Πόσο καιρό το έχεις δουλέψει; μπορει η κεφαλη να εχει χαλασει. Για να τη ρυθμισεις παλι θες παλμογραφο και κασετα ρυθμίσεων. Και πολλή υπομονή επίσης.
Πρεπει να βρω μαστορα στην Αθηνα να εχει τετοια εργαλεια..
dj_fivos_sak
26-02-15, 15:17
υπαρχει μονο ενας τεχνικος που ασχολειται με αυτα τα παλια και εχει στοκ...αλλα ειναι ακριβος...αν θες σου δινω τηλεφωνο του...ειναι στην αθηνα
Στειλτο μου σε pm. Ερωτηση: Βλεπω το username σου και λεω...Εχεις καποιο Sanyo Betacord? :)