Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : [Δικτυακά] Power On Usb Wireless Adaptor DMG-11

radiotimes
24-02-15, 10:50
Εχω στην κατοχη μου το παραπανω USB Adaptor που ενω στα windows 7 δουλευει κανονικα στα 8 κανει συνεχως συνδεσεις αποσυνδεσεις καιμενω το βλεπω στις καρτες δικτυου δεν πιανει τιποτα.Δοκιμασα και με εξωτερικη τροφοδοσια αλλα τιποτα.Το ανοιξα και εβαλα ενα μικροτερο 3μετρο USB καλωδιο και επαιξε κανονικα.Χρειαζεται καποια ρυθμιση στα 8 για να παιξει σωστα????

DGeorge
11-03-15, 14:20
Πολλή Καλησπέρα σου!:biggrin:
Ζητώ χίλια συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση... Τώρα είδα την ανάρτησή σου...
Κατ' αρχάς πάρε μιά-δύο, ολόκληρες, βαθειές ανάσες (εισπνοές-εκπνοές), και προσπάθησε να χαλαρώσεις, έστω και λίγο.... Απ' όσα γράφεις φαίνεσαι τόσο αγχωμένος, που τα έχεις κάνει ψιλο-σαλάτα....:biggrin:

......καιμενω το βλεπω στις καρτες δικτυου δεν πιανει τιποτα......Τι εννοείς εδώ;

....Το ανοιξα και εβαλα ενα μικροτερο 3μετρο USB καλωδιο και επαιξε κανονικα.....Με τι Windows έπαιξε κανονικά;
Τι εννοείς γράφοντας: "Το ανοιξα και εβαλα ενα μικροτερο 3μετρο USB καλωδιο" Γιατί;... Πριν τι καλώδιο χρησιμοποιούσες;

.....Χρειαζεται καποια ρυθμιση στα 8 για να παιξει σωστα????Δεν ξέρω την άποψη άλλων φίλων-μελών... Ίσως κι εμπειρότερων από εμένα... Προσωπικά, τα Windows 8 δεν τα έχω και σε τρελλή υπόληψη. Βγήκαν σαν βελτίωση των 7 και προάγγελος των 9... Τα οποία 9, στην πορεία βαφτίστηκαν 10, αλλά και που ακόμα και ως 10 είμαστε ακόμα στην ανακοίνωση και στην αναμονή! ....Και όλο παίρνει παράταση η επίσημη παρουσίασή τους και η κυκλοφορία τους στην αγορά....

Οι κατασκευαστές πρόλαβαν (αρκετοί~πολλοί) και έβγαλαν drivers συσκευών, οι οποίοι είτε ενσωματώθηκαν στα Windows 7, είτε κυκλοφόρησαν αυτόνομοι.
Με τα Windows 8 (που έγιναν 9, κι αυτά 10) οι κατασκευαστές δεν έχουν -προφανώς- κάνει τίποτα καθώς το τοπίο, από πλευράς Microsoft, είναι από αμφιλεγόμενο, έως απολύτως θολό.

Πες μας ακριβώς τι θέλεις να κάνεις. Ποιό είναι το -ακριβές- πρόβλημά σου; ....Εδώ είναι Ελλάδα!
Βοήθησέ μας, μήπως μπορέσουμε και βρούμε καμμιά 'πατέντα', ώστε να κάνεις σωστά τη δουλειά σου.:wiink:

TOST
10-06-18, 19:47
Καλησπερα!!
Εχω ακριβως το ιδιο προβλημαμε αυτη τη συσκευη οπως ο φίλος παραπάνω... Το δοκιμασα σε 8.1 και σε 10 pro ομως δεν το αναγνωρισε... Μόνο σε υπολογιστη με windows 7 το αναγνώρισε χωρις καν να βαλω drivers..
Γνωριζει κάνεις που μοορει να οφείλεται;
Ευχαριστώ!

manolo
10-06-18, 23:45
Καλησπέρα Παναγή,
στα 7 είναι λογικό που τα αναγνώρισε γιατί απλά οι drivers είναι ήδη περασμένοι στο OS. Το ίδιο συμβάινει όπως θα έχεις διαπιστώσει και όταν βάζεις ας πούμε ένα στικάκι στον υπολογιστή οπότε βγάζει μήνυμα ότι το εγκαθιστά και μετά το αναγνωρίζει. Το συγκεκριμένο προϊον δεν το γνωρίζω αλλά θα μπορούσες να μπεις στο site του κατασκευαστή και να κατεβάσεις τους drivers για Win 10 και να τους εγκαταστήσεις.

TOST
11-06-18, 17:58
Ευχαριστώ για την απάντηση!!
Εχω ψαξει στο σαιτ του κατασκευαστή και για το συγκεκριμένο μοντελο δεν εχει drivers..