Επιστροφή στο Forum : [Άλλη] Eskimo esk 606 E
Schaub Lorenz
19-02-15, 20:24
Σας ευχαριστω για την βοηθεια του πλ. Πιατων αλλα τωρα εχω προβλημα με το πλυντηριο ρουχων του ανωτερω μοντελου
. Φαινεται οταν η μανα μου το αγοραζε καποιος την καταραστηκε δεν εξηγειται αλλιως.
Λοιπον στο θεμα μου το εξης πλυντηριο ειναι μοντελο του 2006 - 07 δεν ειμαι σιγουρος. Το εχουμε φτιαξει 4 φορεςτο προβλημα ειναι το εχω στο 0 και γυρνωντας το στο 4 αναβει το λαμπακι αναμονης φυσικα ως εδω. Πατω το κουμπι play/pause για να ξεκινησει η πλυση και η πορτα κλειδωνει. Το λαμπακι ομως της πλυσης δεν αναβει μενει ανναμενο το αναμονης με κλειδωμενη πορτα και δεν παιρνει μπρος. Τι μπορει να φταιει
Schaub Lorenz
19-02-15, 20:32
Παραθετω φωτο 39249
Schaub Lorenz
19-02-15, 20:36
Πατωντας το 1ο κουμπι αναβει κανονικα το 1ο λαμπακι και σβηνει αυτο το αναμενο
Schaub Lorenz
19-02-15, 21:49
Εννοω οτι παλια στο 0 ηταν κλειστο και γυρνωντας στο προγραμμα αναβει αναμονη και πατας play και ξεκινα τωρ α δεν αναβει το play μενει το αναμονης ααναμενο και δε λειτουργει
Κυριακίδης
19-02-15, 22:25
νομίζω μια ματιά στον διακόπτη πόρτας πρέπει να ρίξεις , παρόλο που κλειδώνει την πόρτα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι κλειδώνει ταυτόχρονα και την επαφή (συνέχειας της φάσης που έχει ) για να την στείλει στο πρόγραμμα και να ξεκινήσει . Στον διακόπτη αυτόν συνήθως πηγαίνουν 3 καλώδια (1 ουδέτερος + 1 φάση για να οπλίσει την θερμομαγνητική ...+ 1 φάση που την παίρνει από την ίδια φάση του διακόπτη και μέσω μια επαφής "κλείνει" για να την στείλει στο πρόγραμμα και να ξεκινήσει)
Το συνημμένο δεν φαίνεται (από την επιλογή "insert image" κάντο )
Schaub Lorenz
19-02-15, 22:55
http://www.howtofixit.gr/forum/attachment.php?attachmentid=39251&stc=1http://www.howtofixit.gr/forum/attachment.php?attachmentid=39252&stc=1http://www.howtofixit.gr/forum/attachment.php?attachmentid=39253&stc=1
Schaub Lorenz
19-02-15, 23:01
λοιπον να τα παρω απο την αρχη
1.γυριζω το κουμπι απο 0 στο 4
2. εχει αναψει η αναμονη οπως στην εικονα
3. πατω το κουμπι το 2ο οχι στυψιμο
4. δεν αναβει το λαμπακι
5. πατω το 3ο κουμπι water plus
6.ουτε αυτο το λαμπακι αναβει
7. πατω το 1ο play/pause
8.η πορτα κλειδωσε
9.το λαμπακι αναμονης αναμενο(δεν θα επρεπε)
10. το πλυντηριο δεν πλενει
Schaub Lorenz
19-02-15, 23:03
ειχαμε πριν χρονια προβλημα με το κλειστρο αλλα α λαμπακια 2 και 3 αναβαν και το 1 αναβε κλειδωνε δεν ξεκινουσε
Κυριακίδης
20-02-15, 00:55
Πάλι ισχύει το #5 , αλλά δες και το κουμπί έναρξης play/pause
Schaub Lorenz
20-02-15, 00:59
τι εννοεις να το δω
Schaub Lorenz
20-02-15, 01:08
ειμαι 5 μερες πατω συνεχεια το κουμπι μπας και παρει
νομίζω μια ματιά στον διακόπτη πόρτας πρέπει να ρίξεις , παρόλο που κλειδώνει την πόρτα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι κλειδώνει ταυτόχρονα και την επαφή (συνέχειας της φάσης που έχει ) για να την στείλει στο πρόγραμμα και να ξεκινήσει . Στον διακόπτη αυτόν συνήθως πηγαίνουν 3 καλώδια (1 ουδέτερος + 1 φάση για να οπλίσει την θερμομαγνητική ...+ 1 φάση που την παίρνει από την ίδια φάση του διακόπτη και μέσω μια επαφής "κλείνει" για να την στείλει στο πρόγραμμα και να ξεκινήσει)
Το συνημμένο δεν φαίνεται (από την επιλογή "insert image" κάντο )
αυτο το εκανες;αν δεν το τσεκαρες και ειναι χαλασμενο ενα χρονο να το πατας δεν προκειται να ξεκινησει.
Κυριακίδης
20-02-15, 12:57
Ίσως μπερδεύεται ο νηματοθέτης επειδή βλέπει το λαμπάκι αναμονής αναμμένο που δεν είναι παρά ένδειξη "power" (ότι είναι συνδεδεμένο στην μπρίζα) (και νομίζει από αυτό ότι μάλλον εντάξει θα είναι ο διακόπτης πόρτας ) ..αλλά για να σβήσει η αναμονή και να ανάψουν τα άλλα πρέπει να πάρει και από τον διακόπτη πόρτας .
Schaub Lorenz
20-02-15, 13:32
λοιπον μπερδευεται ο προγραμματιστης και νομιζει οτι ειναι σε φαση πλυσης το βρηκα
χθες βραδυ λοιπον τι εκανα:
1. γυρισα το κουμπι στο 0
2. εβαλα προγραμμα απαντλησης
3. ως εκ θαυματος η πορτα ξεκλειδωσε και ξανακλειδωσε
4. παλι ως εκ θαυματος αναψε το λαμπακι play
5. ξεκινησε το προγραμμα
6. αδειασε νερα
7. αναψε το λαμπακι τελος
8. δεν πηγα το κουμπι στο 0 ανοιξε η πορτα εβαλα ρουχα και ξανα στο 4 χωρις να το παω 0
9.κλειδωσε η πορτα επλυνε κανονικα
10. σημερα που τα εβγαλα γυρισα κουμπι στο 0.
11. 3 ωρες μεα τα ιδια παλι κολλησε
Δηλαδη οποτε θελω να πλυνω πρεπει να ωαζω αντληση και μετα
Κυριακίδης
20-02-15, 13:51
Μήπως αφήνει κάποια νερά μέσα στον κάδο στο τέλος πλύσης (και ίσως γιαυτό μετά την απάντληση δουλεύει?) . Κάνε καθαρισμό στα φίλτρα και δες αν έστρωσε κάτι.
Schaub Lorenz
20-02-15, 14:04
το εκανα ανοιξα το φιλτρο εβγαλα ενα γαντζακι απο κουρτινα αλλα δεν εστρωσε
Schaub Lorenz
22-02-15, 10:01
παλι εκανα το θαυμα μου. το πλυντηριο κολλουσε στα προγραμματα και το εβαλα σε servise test mode και αφου τελειωσε πηρε κανονικα.
Ευχαριστω ολους για την βοηθεια
cptmctavish
03-12-16, 15:09
Έχω το ίδιο πλυντήριο που έχει πρόβλημα στον εγκέφαλο, θα μπορούσες να μου πεις πως μπορώ να μπω σε service test mode.
Schaub Lorenz
02-01-17, 22:21
ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ