Επιστροφή στο Forum : [Δέκτης Δορυφορικός] ΔΕΚΤΗΣ NOKIA 9800 ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ
Γεια σας !
Προβλημα παρουσιασε ο δορυφορικος μου δεκτης ΝΟΚΙΑ 9800 . Αναβει κανονικα απο το θεμα τασης ολα ενταξει!Το σημα απο το satelite ειναι ενταξει (εβαλα και αλλον δεκτη).! Αλλαξα και νεο καλωδιο scart και το εβαλα σε ολες τις εισοδους της TV (ΑV1 AV2 κτλ)!! Δεν εγινε τιποτα κανενα σημα ουτε ηχος ουτε εικονα ουτε το MENU δεν Βγαζει!!Τι επιλογες αλλες μπορω να κανω?
Ευχαριστω!
Μάλλον μπορείς να κάνεις πολύ λίγα
Και εγώ είχα κάποτε αυτόν το δέκτη και τον είχα αγοράσει την εποχή που ήταν καινούργιος αρκετά χρήματα
Θα σου συνιστούσα να τον βάλεις στην άκρη
Σήμερα οι καινούργοι ακόμα και οι πιό απλοί είναι κατα πολύ καλλύτεροι από αυτόν
Όταν γράφεις δεν έχει εικόνα, εννοείς ότι δεν δείχνει τίποτα (τελείως μαύρο ή άσπρο κ.λ.π. ράστερ), ή μήπως δεν έχει εικόνα σταθμού, ούτε εμφανίζει το μενού κ.λ.π. αλλά φαίνεται κάτι έστω και αμυδρά (όπως π.χ. ελαφρά παράσιτα, κάποια σκούρα φαρδιά γραμμή που ανεβοκατεβαίνει κ.ο.κ.) .
Το μυαλό μου πάει σε πιθανό πρόβλημα τροφοδοτικού (όχι 100%),το οποίο νομίζω αρχικά θα πρέπει να ελεγχθεί (για να αποκλειστεί ή όχι σαν αιτία του προβλήματος), για αυτό και σου ζητώ να το διευκρινήσεις.
Αν το πρόβλημα είναι σε άλλη βαθμίδα πέρα του τροφοδοτικού , μάλλον δεν αξίζει να ασχοληθείς και θα συμφωνήσω με τον Νίκο (nikosp) για αγορά κάποιου νεότερου και σύγχρονου δορυφορικού δέκτη.
Ευχαριστω για τις απαντησεις σας!
Πραγματικα δεν δειχνει τιποτα! δεν εχει ραστερ ,καθολου παρασιτα, καμια γραμμη δεν βγαινει απο την εξοδο scart!