PDA

Επιστροφή στο Forum : [Τηλεόραση LG] Παραμόρφωση εικόνας στα χρώματα LG 42

ebianna
30-12-14, 18:02
LG 42 LG6000 scarlet καλησπέρα παιδιά θα ήθελα την γνώμη σας μιας και δεν έχω τις απαραίτητες γνώσεις έχω την τηλεόραση που προανέφερα και ενώ την έχω από σέρβις πριν δύο μήνες άρχισε να μου κάνει πρόβλημα με τα χρώματα να παραμορφώνει στο πράσινο και στα ανοιχτά χρώματα και να κάνει αντιθέσεις καμιά γνώμη τι μπορεί να είναι?

betacord85
31-12-14, 00:44
πολυ απλο να την πας ξανα για service...

ebianna
31-12-14, 01:57
Δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα λόγω χειμώνα δεν δουλεύουμε εδώ στην Κέρκυρα και τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για εμάς οπότε ψάχνω οποίο τρόπο μπορώ να τα καταφέρω μόνη και με φίλους από το φόρουμ εδώ

katmadas
31-12-14, 11:41
Καλημερα.
Το ξερω μαρια ειναι δυσκολα αυτην την εποχη. Αλλα γενικα πρεπει να υποστηριζεται ο ενας τον αλλον εκει στο νησακι.
Ας πουμε το καλοκαιρι ο τεχνικος δεν παει στις παραλιες τις ταβερνες και τα διαφορα?

Επισης το προβλημμα ειναι στην πλακετα.
Εχεις πολυμετρο κολυτηρι και ανταλακτικα να την επισκευασεις?
Αν ναι βγαλε φωτογραφιες απο τις πλακετες και αναιβασε τες.
Εχεις εστω βασικες γνωσεις?

ebianna
31-12-14, 18:55
Έχεις δίκιο σε αυτό που λες σίγουρα θα πάει στο τεχνικό το θέμα είναι ότι θέλω να ξέρω εκ των προτέρων τι είναι αυτό που θα αντιμετωπίσω ούτως ώστε αν είναι πλακετα να την έχω βρει από πριν και μεταχειρισμενο γιατί καινούργιο δεν υπάρχει περίπτωση να του την παω κι έτσι να μην μείνω χειμωνιάτικα χωρίς τηλεόραση :-(

GeorgeSindos
02-01-15, 08:40
Τι προβλημα προυπηρχε και την πηγες για επισκευη?