Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : [Τηλεόραση Άλλη] TV FUNAI LCD A 2004

satland
03-12-14, 10:58
H παραπανω τηλεοραση σε θεση stab by με αναμμενο το μπροστα κοκκινο λαμπακι μολιs παιρνει εντολη για να ανοιξει,αναβει η οθονη για 2 δευτερόλεπτα(ισωs και λιγοτερο) δινει εντολη το RELE και κλεινει το RELE αμεσωs σε δυο δευτερα.
Υπαρχει περιπτωση να είναι το RELE το πρόβλημα?

Το RELE που φοραει η τηλεοραση είναι το παρακατω.

http://uk.farnell.com/te-connectivity-oeg/sdt-s-112lmr-000/relay-pcb-spst-no-12vdc-10a/dp/1892001

Και εάν που μπορω να το βρω στη Θεσσαλονικη?

satland
04-12-14, 09:32
μηπωs καποιοs εχει την καλοσυνη εάν γνωριζει για βοηθεια στο πρόβλημα?

agis68
04-12-14, 18:08
Δύσκολα χαλάει ένα ρελέ ακόμη και του κώλου να είναι.....εφόσον παίρνει εντολή και δίνει ρεύμα έστω και για steadby εγώ θα κοίταζα για αρχή τους ηλεκτρολύτικους πάνω στην πλακέτα του τροφοδοτικού αν έχουν φουσκώσει ή εχει η πλακέτα μυρωδιά της κόσλασης, επίσης τις διόδους στην ανόρθωση (αν και δεν νομίζω) καθώς και κάποια ζενερ που έχει στην τροφοδοσία. Α! και το ολοκληρωμένο πάνω στη πλακέτα τροφοδοσίας. Μετρησέτο με πολύμετρο να δεις τι τάσεις βγάζει....

jakektm
10-12-14, 23:38
προχωρησες με την επισκευη;

freecom
11-12-14, 16:03
φιλε μου αν η τηλεοραση εχει εξωτερικο τροφοδοτικο......πιθανο σεναριο να μην βγαζει αρκετο ρευμα......volt μπορει να βγαζει....αλλα amper ???
αρκετες 20αρες με εξωτερικο τροφοδοτικο.....εβγαλαν πρόβλημα σε αυτό μετα από 5-10 χρονια χρησης