PDA

Επιστροφή στο Forum : [AEG] AEG FAVORIT ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΠΙΑΤΩΝ

sotiris71
10-11-14, 18:47
Σταματησε ξαφνικα να λειτουργει και συμφωνα με το βιβλιο του η αντλια αποστραγγισης λειτουργει συνεχομενα και ολες οι ενδεικτικες λυχνιες εχουν σβησει. Ακριβως ετσι συμπεριφερεται και μου λεει οτι λειτουργει η συσκευη κατα του πλημμθρισματος και να κλεισω την παροχη νερου. Καμια ιδεα τι να κοιταξω?

Κυριακίδης
10-11-14, 19:04
Καμια ιδεα τι να κοιταξω
Για νερά στο πάτωμα της συσκευής (εκτός εσωτερικού θαλάμου) και εντόπισε την αιτία διαρροής. Τα "συνηθισμένα" είναι διαρροή από την τσιμούχα του μεγάλου μοτέρ εκτοξευτήρας. ή σκασμένο aquastop (αυτό που συνδέεται στην βρύση)

sotiris71
10-11-14, 20:12
Για νερά στο πάτωμα της συσκευής (εκτός εσωτερικού θαλάμου) και εντόπισε την αιτία διαρροής. Τα "συνηθισμένα" είναι διαρροή από την τσιμούχα του μεγάλου μοτέρ εκτοξευτήρας. ή σκασμένο aquastop (αυτό που συνδέεται στην βρύση)
Μπορεις να μου πεις τι να λυσω γιατι δεν το γνωριζω το θεμα.Πως φτανω στο πατωμα της συσκευης?

Κυριακίδης
10-11-14, 21:37
Μπορεις να μου πεις τι να λυσω γιατι δεν το γνωριζω το θεμα.Πως φτανω στο πατωμα της συσκευης?
Έχει 2 εβδομάδες χρόνο ? να σου ετοιμάσω ένα 12 τομο πληροφοριών για το πως θα φτάσεις στο πάτωμα της συσκευής?:lool:
Ανάλογα το μοντέλο , της προάλλες άνοιξα ένα Aeg το βγάλαμε όλο έξω (εντοιχιζόμενο) (πρώτα βγάζουμε το ρεύμα εκτός) μετά βγάζουμε τα λάστιχα/ απόχέτευση κτλ στο πίσω μέρος της συσκευής βγάζεις βίδες για να βγει ένα χαμηλό καπάκι ή και τα πλαινά καπάκια ... και νάσου το πανόραμα προς το πάτωμα της συσκευής. έχει και μπροστά ένα χαμηλό καπάκι κάτω ακριβώς από την πόρτα και βγαίνει με βίδες , αλλά το εμπρός καπάκι δεν θα σε βοηθήσει να δεις καλά. Το καλύτερο είναι να βγουν τα πίσω καπάκια και τα πλαινά
Γράψε στον γκούγκλη το παρακάτω και κάνε αναζήτηση , θα πάρεις ένα σύνολο απαντήσεων (συνηθισμένων αιτιών από άλλους χρήστες που έλυσαν επίσης το πρόβλημα)
" aeg favorit dishwasher activated the flood protection "

patsou
14-11-14, 21:07
Κοίταξε να είναι αλφαδιασμένο γιατί αν γέρνει μπροστά περνάνε τα νερά κάτω από την πόρτα(δεν έχει λάστιχο από κάτω)και πλημμυρίζει το πάτωμα.