Επιστροφή στο Forum : [AEG] AEG FAVORIT ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΠΙΑΤΩΝ
Σταματησε ξαφνικα να λειτουργει και συμφωνα με το βιβλιο του η αντλια αποστραγγισης λειτουργει συνεχομενα και ολες οι ενδεικτικες λυχνιες εχουν σβησει. Ακριβως ετσι συμπεριφερεται και μου λεει οτι λειτουργει η συσκευη κατα του πλημμθρισματος και να κλεισω την παροχη νερου. Καμια ιδεα τι να κοιταξω?
Κυριακίδης
10-11-14, 19:04
Καμια ιδεα τι να κοιταξω
Για νερά στο πάτωμα της συσκευής (εκτός εσωτερικού θαλάμου) και εντόπισε την αιτία διαρροής. Τα "συνηθισμένα" είναι διαρροή από την τσιμούχα του μεγάλου μοτέρ εκτοξευτήρας. ή σκασμένο aquastop (αυτό που συνδέεται στην βρύση)
Για νερά στο πάτωμα της συσκευής (εκτός εσωτερικού θαλάμου) και εντόπισε την αιτία διαρροής. Τα "συνηθισμένα" είναι διαρροή από την τσιμούχα του μεγάλου μοτέρ εκτοξευτήρας. ή σκασμένο aquastop (αυτό που συνδέεται στην βρύση)
Μπορεις να μου πεις τι να λυσω γιατι δεν το γνωριζω το θεμα.Πως φτανω στο πατωμα της συσκευης?
Κυριακίδης
10-11-14, 21:37
Μπορεις να μου πεις τι να λυσω γιατι δεν το γνωριζω το θεμα.Πως φτανω στο πατωμα της συσκευης?
Έχει 2 εβδομάδες χρόνο ? να σου ετοιμάσω ένα 12 τομο πληροφοριών για το πως θα φτάσεις στο πάτωμα της συσκευής?:lool:
Ανάλογα το μοντέλο , της προάλλες άνοιξα ένα Aeg το βγάλαμε όλο έξω (εντοιχιζόμενο) (πρώτα βγάζουμε το ρεύμα εκτός) μετά βγάζουμε τα λάστιχα/ απόχέτευση κτλ στο πίσω μέρος της συσκευής βγάζεις βίδες για να βγει ένα χαμηλό καπάκι ή και τα πλαινά καπάκια ... και νάσου το πανόραμα προς το πάτωμα της συσκευής. έχει και μπροστά ένα χαμηλό καπάκι κάτω ακριβώς από την πόρτα και βγαίνει με βίδες , αλλά το εμπρός καπάκι δεν θα σε βοηθήσει να δεις καλά. Το καλύτερο είναι να βγουν τα πίσω καπάκια και τα πλαινά
Γράψε στον γκούγκλη το παρακάτω και κάνε αναζήτηση , θα πάρεις ένα σύνολο απαντήσεων (συνηθισμένων αιτιών από άλλους χρήστες που έλυσαν επίσης το πρόβλημα)
" aeg favorit dishwasher activated the flood protection "
Κοίταξε να είναι αλφαδιασμένο γιατί αν γέρνει μπροστά περνάνε τα νερά κάτω από την πόρτα(δεν έχει λάστιχο από κάτω)και πλημμυρίζει το πάτωμα.