Επιστροφή στο Forum : Προβλημα με φορτιστη φορητου
Καλησπέρα σας εχω ενα φορτιστή απο φορητό το οποιο το χρησιμοποιω διχως μπαταρια, μονο με τον φορτιστη, ο φορτιστης λοιιπον μου κανει το εξης, εκει που εχω αναμένο τον φορητο αν τοιχον συνδεσω μια αλλη συσκευη (οποιαδηποτε) στο ιδιο πολυμπριζο σβηνει το λαπτοπ.
φιλε μου ειναι προβλημα η του πολυμπριζου η του καλωδιου που εχει ο φορτιστης σου. με αλλον φορτιστη δοκιμασες? με αλλο πολυμπριζο? ο φορτιστης σου ειναι γενικος? δεν νομιζω να ειναι του λαπτοπ.
Και οι ηλεκτρολυτικοί πάντως δεν φαίνονται και στα καλύτερά τους, ε; Ολίγον έγκυοι μου φαίνονται. Οχι ότι θα λύσει οπωσδήποτε το πρόβλημα, αλλά θα δοκίμαζα να τους αλλάξω, έτσι για τη χαρά του παιχνιδιού.
Ναι εχω δοκιμασει και με αλλο καλωδια και σε αλλο πολυμπριζο, οσο για το λαπτοπ το δοκιμασα με αλλο τροφοδοτικο και ειναι οκ... Οσο για τους πυκνωτες εννοεις τον μεγαλο που ειανι στα 400v?
Οσο για τους πυκνωτες εννοεις τον μεγαλο που ειανι στα 400v?Και όχι μόνο. Απ'όσο μπορώ να δω από τη φωτογραφία, και οι δύο στην έξοδο δεν φαίνονται και πολύ επίπεδοι από πάνω. Αν αποφασίσεις να μπεις στη διαδικασία, τους αλλάζεις και αυτούς.
Παίδες με την ευκερια να κανω και μια ερωτηση, αν και εχω ρυθμιση να ερχεται e-mail οταν γραφεται καμποια απαντηση για καποιο λογο δεν μου ερχεται κανενα ενημερωτικο e-mail