PDA

Επιστροφή στο Forum : [Τηλεόραση Samsung] LE22B450 προβλημα σε IR receiver

JOUN
01-11-14, 18:32
Καλησπερα.
Εχω την παραπανω τηλεοραση η οποια στα καλα καθουμενα αλλαζει εισοδους μονη της και αναβοσβηνει το led που δειχνει οτι δεχεται εντολη απο το τηλεκοντρολ.
Υποθετω οτι εχει προβλημα η διοδος ληψης υπερυθρων,την ξεκολλησα αλλα δεν μπορω να καταλαβω τον τυπο της.
Απο την πισω μερια της γραφει επανω 9320 και κατω Α13Β,με αυτα τα στοιχεια δεν βγαζει τιποτα..
Tι λετε να ειναι; 36Khz; 38Κhz;Κατι αλλο;

JOUN
01-11-14, 19:25
Με λιγο ψαξιμο βλεπω οτι δεν εχει ιδιαιτερη σημασια,αν δεν μπει το δικο του ισως μειωθει λιγο η εμβελεια.

JOUN
01-11-14, 20:01
Τελικα το βρηκα μετρωντας την συχνοτητα που εκπεμπει το τηλεχειριστηριο,ειναι 38kHz

tsalik
03-11-14, 01:15
[QUOTE=JOUN;559626]Καλησπερα.
Εχω την παραπανω τηλεοραση η οποια στα καλα καθουμενα αλλαζει εισοδους μονη της και αναβοσβηνει το led που δειχνει οτι δεχεται εντολη απο το τηλεκοντρολ.

Νομίζω ότι το πρόβλημα είναι στο πληκτρολόγιο και όχι στο δέκτη υπερύθρων.

JOUN
03-11-14, 09:44
Πιθανον..Αν και ψαχνοντας το βλεπω οτι αν κρατησω πατημενο το source(στο remote η στο πληκτρολογιο),αναβοσβηνει το led αλλα αλλαζει εισοδο μονο μια φορα.Ενω στο προβλημα αναβοσβηνει το led και αλλαζει εισοδους συνεχεια.

ezizu
03-11-14, 12:44
Βγάλε εκτός τελείως το πληκτρολόγιο της τηλεόρασης, (αποσυνδέοντας την φίσσα της πλακέτας του πληκτρολογίου) και ξανά δοκίμασε.
Κάνει το ίδιο πρόβλημα ή άλλαξε συμπεριφορά;