Επιστροφή στο Forum : [Φορητός Η/Υ] Acer aspire 3810t ανοιγει και κλεινει
Καλησπερα παιδες εχω το συγκεκριμενο μοντελο....το προβλημα που αντιμετωπιζο εινα ιοτι ανοιχει δειχνει γραμματα τοθ βιος (acer) και αμεσως κλεινει.......αυτο που παρατηρησα ειναι οτι το ανεμιστηρακι δεν γυρναει αλλα δεν μπορω να διαγνοσω βλαβη εκει γιατι ειναι μονο ελαχιστα δευτερολεπτα (περιπου 3)....καμια ιδεα
kostas stathopoulos
18-10-14, 16:21
Καλησπέρα, μου είχε τύχει παρόμοια βλάβη και δεν γύρναγε το ανεμιστηράκι. Μπορείς με πολύμετρο να μετρήσεις αυτά τα 3 δευτερόλεπτα πόση τάση έρχεται στην φύσα που κουμπώνει το ανεμιστηράκι? Σε εμένα ερχόντουσαν 2 volt περίπου με αποτέλεσμα να μην δουλεύει το ανεμιστηράκι (το είχα δοκιμάσει με εξωτερική τροφοδοσία και γύρναγε) αλλά καθόταν κάμποσα λεπτά ανοιχτό.
Αν μπορείς δοκίμασε το ανεμιστηράκι να δεις αν δουλεύει με εξωτερική τροφοδοσία 5volt.
ναι το θεμα ειναι ποτε ξεκιναει να δινει ταση η μητρικη στο ανεμιστηρακι γι αυτο δεν ειμαι απολυτος για βλαβη στον ανεμηστηρα....θα δωσο να δω αν εινα θλειτουργικο και στελνω μυνημα
kostas stathopoulos
18-10-14, 17:21
Κανονικά πρέπει μόλις πατήσεις το κουμπί να αρχίσει να γυρνάει ο ανεμιστήρας.
σε κποια λαπτοπ ξεκιναει να γυρναει μετα απο 5-10 δευτερα.....τεσπα αδερφε δοκιμαζω το ανεμιστηρακι με ταση και στελνω....να δουμε αν δουλευει
εδωσα 5 βολτ στο ανεμηστιρακι δουλευει κανονικα
Συνηθως αν εχει προβλημα το ανεμιστηρακι βγαζει μηνυμα λαθους στην εκκινηση.
οποτε τι αλλο να κοιταξω καμια αλλ γνωμη?
παιδιααααα καμια βοηθεια γνωμη μπορω να εχωωωω? τοσα μυαλα μια γνωμη να ακουσουμε.....δεν τρωμε την δουλεια κανενος προσωπικο μηχανημα ειναι