PDA

Επιστροφή στο Forum : [Κινητό Τηλέφωνο] Samsung Galaxy Core i8262 Dual ΦΟΡΤΙΣΗ

jimison
17-10-14, 09:43
Καλημέρα . έχω πρόβλημα με τη φόρτιση στο Samsung Galaxy Core i8262 Dual (http://www.skroutz.gr/products/show/13172948).
Δε φορτίζει από φορτιστή αυτοκινήτου, έχω δοκιμάσει με 2 διαφορετικούς! Φορτίζει μόνο από τον δικό του φορτιστή πρίζας ή έναν άλλο άλλης εταιρίας........

leosedf
17-10-14, 11:45
Δεν είναι γνήσιος ο φορτιστής αυτοκινήτου υποθέτω.
Δοκίμασες με γνήσιο αυτοκινήτου?

jimison
17-10-14, 13:38
Δεν έχω δοκιμάσει με γνήσιο αλλά με αυτόν που έχω, έχω δοκιμάσει και φορτίζω άλλα 4 διαφορετικά κινητά εκ των οποίων και ένα samsung galaxy παλαιότερο μοντέλο.

leosedf
17-10-14, 14:33
Πολλά καινούρια τηλέφωνα αναγνωρίζουν αν μπήκε ο σωστός φορτιστής η όχι οπότε στην περίπτωση σου πιθανότατα να είναι αυτό.
Πιο πολύ σε συμφέρει να πάρεις ένα γνήσιο παρά να παιδευτείς με κυκλώματα κλπ.

Λογικά θα πεταχτεί και ο windmill82 που γνωρίζει καλύτερα τα συγκεκριμένα τηλέφωνα και θα μας πει.

kostas stathopoulos
17-10-14, 15:14
Είχε ένας φίλος μου το galaxy core (όχι το dual sim) και είχε το ίδιος πρόβλημα. Ότι φορτιστή αυτοκινήτου έβαζε δεν φόρτιζε ενώ άλλα κινητά φόρτιζαν κανονικά. Τελικά αγόρασε τον αυθεντικό και όλα μια χαρά. Πόσα miliampere δίνει ο φορτιστής αυτοκινήτου που έχεις και πόσα ο φορτιστής που βάζεις στο ρεύμα?

manolo
17-10-14, 16:03
Φίλε μου κάνε αυτό που αναφέρουν οι προλαλήσαντες. Εφόσον το κινητό φορτίζει χωρίς πρόβλημα με τους άλλους φορτιστές σημαίνει ότι κυκλωματικά είναι ΟΚ και λειτουργούν όλα μια χαρά. Αγόρασε τον αυθεντικό φορτιστή αυτοκινήτου και κατά 99,9% θα είσαι ΟΚ.

qazwsx
17-10-14, 16:19
Το συγκεκριμενο κινητο οπως και ολα τα καινουργια samsung και iphone exoun κυκλωμα που αναγνωριζει την αυθεντικοτητα του φορτιστη και του καλωδιου που το φορτιζει...
αρα υ λυση ειναι γνησιος φορτιστης

windmill82
17-10-14, 20:37
Πολλά καινούρια τηλέφωνα αναγνωρίζουν αν μπήκε ο σωστός φορτιστής η όχι οπότε στην περίπτωση σου πιθανότατα να είναι αυτό.
Πιο πολύ σε συμφέρει να πάρεις ένα γνήσιο παρά να παιδευτείς με κυκλώματα κλπ.

Λογικά θα πεταχτεί και ο windmill82 που γνωρίζει καλύτερα τα συγκεκριμένα τηλέφωνα και θα μας πει.

:001_tt2:
πολυ σωστα τα ειπατε, γιαυτο και δεν πεταχτηκα !

jimison
19-10-14, 21:09
1. το συγκεκριμένο κινητό το φορτίζω με 3 διαφορετικούς φορτιστές πρίζας εκ των οποίων ο ένας ειναι samsung, o δικός του. Οι άλλοι δυο είναι ανώνυμοι !
2. το έχω φορτίσει και με ανώνυμο φορτιστή αυτοκίνητου ενός φίλου. Στον δικό μου φορτιστή αυτοκινήτου συνεχίζει να μη φορτίζει και είναι σίγουρο ότι λειτουργεί αφού άλλα κινητά φορτίζουν από αυτόν.
- απλά ψάχνω μήπως είναι θέμα κάποιας ρύθμισης στο λειτουργικό του τηλεφώνου, αλλιώς πάω για άλλων φορτιστή συμβατό ή γνήσιο!! :wiink:

leosedf
19-10-14, 21:14
Απλά είχαν κύκλωμα για να ξεγελάσουν το κινητό.
Αγοράζοντας 10 φορτιστές όμως για να δεις ποιος το έχει θα έχεις δώσει ήδη παραπάνω από ένα γνήσιο.

jimison
19-10-14, 22:16
νομίζω ότι βρήκα μια απάντηση εδώ : http://www.sammobile.com/forum/showthread.php?t=12215
ευχαριστώ!

klik
21-10-14, 02:49
Δες εδώ: http://www.hlektronika.gr/forum/showthread.php?t=75582
Η σύντομη απάντηση αν βαριέσαι να διαβάσεις, στο #9