PDA

Επιστροφή στο Forum : Πρόβλημα με ενισχυτή οργάνου

giannis far
04-10-14, 17:30
Γειά σας! Είμαι καινούργιος και άπειρος στα ηλεκτρονικά αλλά έχω το μικρόβιο χρόνια τώρα. Οι γνώσεις μου περίορίζονται στο πως να αλλάξω ένα πυκνωτη η εναν αντιστατη, πως να τους μετρήσω κτλ.έχω εδώ και χρόνια έναν ενισχυτή και ήταν καιρό χαλασμένος κι έτσι αποφάσισα να τον φτιάξω. Το πρόβλημα του είναι ότι όταν συνδέω το μπουζούκι μου βγάζει τον ήχο πάραμορφωμένο.κάτι σαν distortion φανταστείτε. Να σημειώσω ότι έχω αλλάξει όλους τους ηλεκτρολυτικους έτσι για σιγουριά, και έναν καμενο αντιστατη. Εξακολουθεί όμως να παραμένει το πρόβλημα. Θα προσπαθήσω να ανεβάσω φωτογραφίες.θα εκτιμούσα πολύ τις γνώμες σας.

http://www.howtofixit.gr/forum/attachment.php?attachmentid=38438&stc=1

http://www.howtofixit.gr/forum/attachment.php?attachmentid=38439&stc=1

geostrom
04-10-14, 20:22
Γιάννη αν έχεις παλμογράφο και γεννήτρια θα μπορουσα να βοηθήσω αλλα γενικώς πιστεύω αν και αυτο μπορεί να ειναι αντιδεοντολογικο για ενα φορουμ οτι δια αλληλογραφίας δεν ειναι σωστό να προσπαθούμε μια επισκευή αν το άτομο που ρωτάει δεν ειναι γνώστης του θέματος τουλάχιστον σε βασικό επίπεδο αυτού που επισκευάζει οστε να μπορεί να παραθέτει τους ελέγχους που έκανε αρχικά και τα αποτελέσματα που πηρε και να κάνει αν του ζητηθεί μια μετρηση χωρίς να κινδυνεύει και η ασφάλεια του ιδιου η του μηχανήματος .
καλό ειναι που θέλεις να ασχοληθείς πάντως αλλα θα σου πρότεινα να το κάνεις με κάτι πιο light , σε περίπτωση που το έχεις βάλει πείσμα να επισκευάσεις αυτο πάντως πες τι διαθέτεις απο εξοπλισμό και ολο και μια βοήθεια θα πάρεις .

giannis far
04-10-14, 21:48
Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απόκριση. Η αλήθεια είναι ότι έχω επισκευάσει και πιο Light συσκευές και η πλάκα είναι ότι το συγκεκριμένο το πήγα σε δύο ηλεκτρονικούς και δεν μπόρεσαν να το φτιάξουν. Από όργανα έχω μόνο ένα πολυμετρο και θα πάρω τη Δευτέρα και ένα καπασιτομετρο. Ίσως να μη μπορώ αν βγάλω άκρη χωρίς τον κατάλληλο εξοπλισμό αλλά έστω κι μια γνώμη του στυλ μπορεί να είναι αυτό η εκείνο μπορεί να με βοηθήσει. Αλλά ίσως μπορέσω και βρω εργαλεία. Και πάλι ευχαριστω

xsterg
05-10-14, 14:26
φιλε μου οι γνωσεις και η εμπειρια σου δεν επαρκουν για την επισκευη του. μηπως να πηγαινες σε καποιον με περισσοτερες γνωσεις την συσκευη σου?