PDA

Επιστροφή στο Forum : [Τηλεόραση Samsung] samsung cw29m064v



Αkisd
02-10-14, 01:13
καλησπερα,εχω μια crt samsung cw29m064v, η οποια οταν την αναβω αν παρατηρησα καλα αφου αναψει,το κοκινο led αναβοσβηνει 3 φορες(δεν ξερω αν δειχνει καποιο προβλημα αυτο). μενει αναμενη απλα εχει μαζεψει η εικονα απο τα πλαγια της και σε λιγο ασπριζει η οθονη και χαλανε τα χρωματα λες και την περνας με ροδα..Αυτο με τα χρωματα μου τοκανε μια φορα.αφου την ανοιξα και βρηκα ψυχρεσ στο irf 630 που φοραει,πλεον η οθονη εστρωσε(αυτο με τα χρωματα), αλλα εχει ανοιξει ομως περα απτο κανονικο η εικονα και παραμενει στα πλαγια παλι μαζεμενη η εικονα. υπαρχει περιπτωση να ναι καμενο το irf που περασα ψυχρεσ? ΝPΝ δεν ειναι αφτο?


http://www.howtofixit.gr/forum/attachment.php?attachmentid=38413&stc=1http://www.howtofixit.gr/forum/attachment.php?attachmentid=38414&stc=1
μετα τισ ψυχρες που κολλησα δειχνει ιδια ετσι αλλα μεγαλωσε η εικονα και μου κοβει το σημα και γραμματα απο κατω..zoom in ενα πραμα.

Αkisd
02-10-14, 15:24
τελικα αλλαξα το irf 630 και οκ η οθονη εστρωσε. απλα τα χρωματα μου φενοντε λιγο πεσμενα kai οταν την ανοιγω ερχετε πρωτα το μπλε και μετα στρωνουν τα χρωματα. θελει να αλλαξω μηπως και τιποτα αλλο στη βαθμιδα του east-west?