PDA

Επιστροφή στο Forum : Καμερα οπισθοπορειας

brasidas12
24-09-14, 12:51
Καλημερα σας εχω την εξεις απορία. Αγορασα μια κινεζικη καμερα οπισθοπορειας για το πουλμαν.την συνδεσα κ ολα καλα.θελω να ρωτησω αν γίνεται να βγαλω τις γραμμές που βγαζει για να υπολογιζεις την αποσταση η ειναι στανταρ κ δεν βγαίνουν. Εχει να κανει με την καμερα η με το μόνιτορ; ευχαριστώ

agis68
25-09-14, 14:08
Θα μας πεις μοντέλο ή να ρωτήσουμε την Πυθία????

georgegr
25-09-14, 16:30
Από όσο γνωρίζω έχει να κάνει με την κάμερα και δεν νομίζω να μπορείς να κάνεις κάτι για να τις αφαιρέσεις.

brasidas12
25-09-14, 19:15
Μοντελο τωρα δύσκολο το εχω πετάξει τι κουτι του δυστυχώς. Αλλα ειναι κλασικη κινεζικη κάμερα. Τωρα τι να σου πω. Αρα συνηθίζουμε στην εικονα με τις γραμμές. Ευχαριστώ

gianndats
23-02-15, 11:45
Καλημερα σας εχω την εξεις απορία. Αγορασα μια κινεζικη καμερα οπισθοπορειας για το πουλμαν.την συνδεσα κ ολα καλα.θελω να ρωτησω αν γίνεται να βγαλω τις γραμμές που βγαζει για να υπολογιζεις την αποσταση η ειναι στανταρ κ δεν βγαίνουν. Εχει να κανει με την καμερα η με το μόνιτορ; ευχαριστώ
Απο τα λεγομενα σου συμπεραινω οτι δεν εβαλες καμερα οπισθοπορειας αλλα τυπικους κινεζικους αισθητηρες παρακαρισματος. Αλλα πηρες την εκοδση που το σημα καταληγει σε οθονη με γραμμουλες βασει των οποιων υπολογιζεις την αποσταση. Αν ισχυουν αυτα που σου λεω, τοτε οι συγκεκριμενοι αισθητηρες παραγονται και με buzzer. Η κεντρικη μοναδα ειναι ακριβως η ιδια. Αν σε καλυπτει το buzzer ψαξτο στο ebay σαν σκετο. Αν δεν το βρεις σκετο παρε με 11€ ολοκληρο το νεο συστημα.

brasidas12
24-02-15, 13:03
όχι Γιαννη είναι κανονικη καμερα για να βλεπω πίσω όταν κανω οπισθεν. είναι ιδια όπως αυτή ------> http://www.howtofixit.gr/forum/attachment.php?attachmentid=39295&stc=1

κ την εχω συνδεσει σε μια τηλεοραση που εχω αγορασει ξεχωριστά. εγω θελω να μου δειχνει απλα την εικονα και όχι τις γραμμες που σε βοηθάνε για την αποσταση. αυτό δεν ξερω αν γινετε :confused1:

brasidas12
05-03-15, 12:14
από μια αναζήτηση στο google βρήκα έναν που λεει πως για να γινει αυτό πρεπει να κανεις μια μοντα στην πλακετα της καμερας αλλα δυστυχώς σε εμανα δεν επιασε μιας κ από καμερα σε καμερα διαφέρει το κύκλωμα.