Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : [Κινητό Τηλέφωνο] Sony Xperia E/c1505 - Υπάρχει κάτι μεταξύ LCD+αφής;

Hary Dee
11-09-14, 13:00
Καλημέρα (και καλό χειμώνα :( ). Ξέρει κανείς αν υπάρχει κανένα αφρολέξ μεταξύ LCD και αφής στο Sony Xperia E/c1505; Μην πάρω οθόνη χωρίς λόγο!
Ψάχνω για service manual αλλά τζίφος...
Ευχαριστώ!

qazwsx
11-09-14, 16:10
Καλημέρα (και καλό χειμώνα :( ). Ξέρει κανείς αν υπάρχει κανένα αφρολέξ μεταξύ LCD και αφής στο Sony Xperia E/c1505; Μην πάρω οθόνη χωρίς λόγο!
Ψάχνω για service manual αλλά τζίφος...
Ευχαριστώ!
Πιο ειναι το προβλημα φιλε μου γιατι το θελεις αυτο?

Hary Dee
11-09-14, 16:17
Καλησπέρα Σοφιανέ. Τι δεν καταλαβαίνεις;
Ως γνωστόν, κάποιες οθόνες έχουν ένα ενδιάμεσο υλικό μεταξύ LCD και digitizer, και μάλιστα σε μερικές περιπτώσεις δεν εξίζει καν να ασχοληθείς, παρά μονάχα αν πάρεις LCD με Digitizer όλο μαζί, ενωμένο από την αρχή. Γι' αυτό ρωτάω αν ξέρει κανείς.
Ευχαριστώ.

qazwsx
11-09-14, 17:35
Καλησπέρα Σοφιανέ. Τι δεν καταλαβαίνεις;
Ως γνωστόν, κάποιες οθόνες έχουν ένα ενδιάμεσο υλικό μεταξύ LCD και digitizer, και μάλιστα σε μερικές περιπτώσεις δεν εξίζει καν να ασχοληθείς, παρά μονάχα αν πάρεις LCD με Digitizer όλο μαζί, ενωμένο από την αρχή. Γι' αυτό ρωτάω αν ξέρει κανείς.
Ευχαριστώ.
Καταλαβαινω τα παντα..η δουλεια μου ειναι εδω και 10 χρονια...
το υλικο που ειναι αναμεσα λεγετε LOCA αλα ακομα δεν μας ειπες τι σου εχει χαλασει το touch η η lcd?

Hary Dee
11-09-14, 17:46
Καταλαβαινω τα παντα..η δουλεια μου ειναι εδω και 10 χρονια...Χαίρομαι που έχουμε τέτοια άτομα εδώ μέσα!

αλα ακομα δεν μας ειπες τι σου εχει χαλασει το touch η η lcd?Δεν κατάλαβα ότι αυτό ήταν που ρώταγες. Η lcd είναι το θέμα, μετά από μια "απλή" πτώση βγάζει λευκή οθόνη...

qazwsx
11-09-14, 18:04
Φιλε μου Μπαμπη καταρχας να σε ενημερωσω πως σε αυτο το μοντελο δεν υπαρχει αυτη η ειδικη κολλα μεταξυ lcd και touch screen...
αρα μπορεις να αγορασεις μια lcd και να κανεις δουλεια σου....
για οτιδηποτε βοηθεια μου στελνεις μυνημα..
απο ebay η οθονη εχει γυρω στα 10 € και απο εδω Ελλαδα γυρω στα 15 €

Hary Dee
15-09-14, 12:28
Επιτέλους είμαι σε PC και μπορώ να απαντήσω!
Σοφιανέ την οθόνη την άλλαξα την Παρασκευή και έπαιξε μια χαρά. Η αφή όμως δεν δούλεψε, έκανε μόνο μια δόνηση όταν άγγιζα ένα από τα 2 εικονίδια ξεκλειδώματος (ξεκλείδωμα ή ξεκλείδωμα με φωτογραφική μηχανή). Έκτοτε δεν έχω προλάβει να το ξαναδώ, αλλά αν έχεις εσύ ή κάποιος άλλο κάποια συμβουλή...

qazwsx
15-09-14, 15:11
Επιτέλους είμαι σε PC και μπορώ να απαντήσω!
Σοφιανέ την οθόνη την άλλαξα την Παρασκευή και έπαιξε μια χαρά. Η αφή όμως δεν δούλεψε, έκανε μόνο μια δόνηση όταν άγγιζα ένα από τα 2 εικονίδια ξεκλειδώματος (ξεκλείδωμα ή ξεκλείδωμα με φωτογραφική μηχανή). Έκτοτε δεν έχω προλάβει να το ξαναδώ, αλλά αν έχεις εσύ ή κάποιος άλλο κάποια συμβουλή...

Δες αν εχεις κουμπωσει καλα το flex της οθονης αφης....εχει χτυπηθει μηπως και η οθονη αφης...μηπως εχει προβλημα και αυτη απο την πτωση???

Hary Dee
22-09-14, 14:20
Ξέχασα να δώσω feedback: Τελικά άλλαξα και αφή. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς με ένα απλό πέσιμο βγήκαν off και η LCD και η αφή...

Hary Dee
22-09-14, 14:24
Τώρα που βλέπω τις τιμές νομίζω ότι έκανα κουταμάρα που έδωσα τελικά ~40€ για ένα τηλέφωνο που κοστίζει μόλις 57€!!! Αλλά πάνω στη βιασύνη δεν το σκέφτηκα. Βέβαια, αρχικά νόμιζα ότι θα ήταν μόνο η LCD, οπότε, τι να έκανα; Τέλος πάντων... Ούτως ή άλλως , πλέον και τα 17€ που σου δίνουν μια αμφιβόλου σημασίας εγγύηση, είναι υπολογίσιμα! Οπότε δεν πειράζει...