Επιστροφή στο Forum : [Φορητός Η/Υ] netbook asus 333 pc 1005ha προβλημα
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ..ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ...
ΕΧΩ ΕΝΑ NETBOOK ASUS EEE PC 1005HA ΚΑΙ ΚΑΘΩΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΒΓΑΖΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ...
press f2 to run setup press tab to display bios post message
OTI KAI NA ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟ...ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ CHIP ΤΟΥ ΒΙΟS ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΑΞΑ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΜΩΣ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..ΜΕΝΕΙ ΕΚΕΙ ΚΟΛΗΜΕΝΟ...
ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η MΠΑΤΑΡΙΑ ΤΟΥ BIOS Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ?
Δοκιμασε να βγαλεις τελειως τον σκληρο να δεις αν ξεκολλαει απο εκει..
Δοκιμασε να βγαλεις τελειως τον σκληρο να δεις αν ξεκολλαει απο εκει..
Το εχω δοκιμασει Γιωργο και παλι τα ιδια...εχω δοκιμασει σχεδον τα παντα...
Κάποια συσκευή πρέπει να χτυπάει στην εκκίνηση...Wifi κάρτα, κανένα SD card, USB ,μνήμη....βγάλε και δοκίμασε...Επίσης δοκίμασε ενα BIOS Update....
Σου το φέρανε σε αυτήν την κατάσταση;
Παιδια ειλικρινα πρωτη φορα που δεν μπορω να βγαλω ακρη...ναι μου το εφεραν ετσι δυστυχως...
εχω κανει τα εξης...αλαγη μνημης...αλαγη chip bios...εχω βγαλει την sd card μηπως κολαει απο εκει..εχω αλαξει σκληρο...και δυστυχως το ιδιο μυνημα...παω να κανω bios update με την διαδικασια οταν ανοιγει που παταω alt+F2 μου βγαινει το μενου και μου λει για recovery F9...για bios update alt+F2...ομως οτι και να πατησω δεν δεχεται τιποτα...κολημενο...καμια ιδεα????
SOS!!!ΜΗΠΩΣ ΦΤΑΕΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ usb controllers initializing...???
Δες εάν έχεις τίποτα στραβωμένα πινς στα USB.
Αδαμ παλι ξενυχτας ετσι;
Πήγα κατευθείαν για ύπνο.
Δες εάν έχεις τίποτα στραβωμένα πινς στα USB.
Αδαμ ειναι το πρωτο που κοιταξα...ειναι ολα οκ...
καπου διαβασα πως μπορει να ειναι μνημη...του αλαξα αλα δεν ξερω αν ειναι στην ιδια συχνοτητα...
υπαρχει περιπτωση να ειναι κατι τετοιο???
Δηλαδή κάνει post, βγάζει το μήνυμα "usb controllers initializing" και παγώνει;
Δηλαδή κάνει post, βγάζει το μήνυμα "usb controllers initializing" και παγώνει;
Αυτο το βγαζει οταν τον ανοιγω και παταω alt+F2 που ειναι η διαδικασια για να κανω bios update...
αν δεν πατησω τιποτα βγαζει το αρχικο μυνημα που γραφω στην αρχη Αδαμ
Πιθανότατα να έχει πρόβλημα το southbridge. Αυτά τα board είναι συνήθως φτηνά και δεν ξέρω εάν αξίζει τον κόπο να το ψάχνεις πολύ.
Πιθανότατα να έχει πρόβλημα το southbridge. Αυτά τα board είναι συνήθως φτηνά και δεν ξέρω εάν αξίζει τον κόπο να το ψάχνεις πολύ.
Λες με ενα reflow να αλλαξει κατι???
Δεν το πιστεύω, αλλά δοκίμασε.