Επιστροφή στο Forum : [Κινητό Τηλέφωνο] Samsung Galaxy s3 mini γυαλί
Μετά απο πτώση, έσπασα το γυαλί, απο το κινητό μου Galaxy S3 mini. Σκέφτομαι να το αλλάξω μόνος μου, το ερώτημα είναι έχω δει κιτ που έρχονται "σκέτα" http://www.ebay.com/itm/Blue-Replacement-Screen-Glass-Lens-Kit-For-Samsung-Galaxy-S3-Mini-i8190-Tools-/380787102442?pt=US_Cell_Phone_Replacement_Parts_To ols&hash=item58a8ae12ea και απότι κατάλαβα χρησιμοποιούν ταινία διπλής όψεως για να στερεώσουν το γυαλί και άλλα που επιπλέον έχουν και ειδική UV κόλλα. Τι λέει να χρησιμοποιήσω?
Γενικά επειδή έχω ψιλομπερδευτεί, ποια είναι η δομή της οθόνής? Απότι κατάλαβα είναι Το γυαλί κολλημένο στην οθόνη LCD. Το digitizer που βρίσκεται είναι μαζί με το γυαλί?
Μήπως να προτιμήσω να αλλάξω όλο το πακέτο? http://www.ebay.com/itm/Touch-Screen-LCD-Display-Assmebly-for-Samsung-Galaxy-S3-III-i8190-Mini-Blue-/221524391909?pt=US_Cell_Phone_Replacement_Parts_To ols&hash=item3393e1f7e5
windmill82
01-09-14, 19:31
To ανταλλακτικο που θα πρεπει να αντικατασταθει ειναι το παρακατω
http://www.ebay.co.uk/itm/Original-Samsung-GT-I8190-Galaxy-S3-Mini-Display-Touchscreen-weiss-white-/131081284004
ειναι ΟΛΗ ΜΑΖΙ η οθονη το γυαλι το digitizer και η αλουμινενια πλατη της συσκευης. Οτιδηποτε αλλο υπαρχει στην αγορα (ειτε σκετο γυαλι ειτε σκετη οθονη ειτε γυαλι και οθονη χωρις πλατη κτλ) απαιτει πολυ μεγαλη εμπειρια προκειμενου να αντικατασταθει επιτυχως χωρις να γινει και αλλη ζημια. Εγω θα σου συνιστουσα να μην δοκιμασεις κατι περα του γνησιου.
Οσον αφορά τα μη original? πχ http://www.ebay.co.uk/itm/Full-LCD-Touch-Screen-Digitizer-Frame-for-Samsung-Galaxy-S3-Mini-i8190-Blue-UK-/131194636900?pt=UK_Replacement_Parts_Tools&hash=item1e8bcf4a64
Δεν μπορώ να διαθέσω 100Ευρώ για να το φτιάξω.
windmill82
02-09-14, 20:29
το ανταλλακτικο εμφανισιακα ειναι μια χαρα. Ισως να ειναι απο ανακατασκευη , και αυτο να δικαιολογει την πολυ χαμηλη τιμη του. Επιφυλασσομαι ομως για οτιδηποτε αλλο. Ισχυει οτι και σε ολα τα ιμιτασιον ανταλλακτικα. Ισως να βγει παρα πολυ καλο , ισως να εχει προβληματα... η επιλογη δικη σου.
MAGOS_MERLIN
07-09-14, 18:37
Επειδή την έχω κάνει αυτή την αλλαγή θα σου προτείνω να μην το κάνεις και να ακολουθήσεις την μέθοδο του windmill. Το πλαστικό που θα παραγγείλεις δεν έχει καμία σχέση με το προτότυπο και η αίσθηση και η λειτουρίγα
του είναι πολλή διαφορετική. Πιο αργή απόκριση, θέλει παραπάνω πίεση καμια φορά για να δουλέψει.
Όπως είπα το δοκίμασα στο δικό μου και δε το προτείνω.
Όσο για την αλλαγή γίνετε εύκολα. Εγώ το έκανα σε 30 λεπτά. Θέλει μόνο προσοχή με το πόσο θα το θερμάνεις
πριν το ξεκολλήσεις για να μην κάψεις την οθόνη. Αν έχεις θερμόμετρο υπερύθρων βοηθάει πολύ μιας και
κοιτάς να μη περάσεις τους 80 βαθμούς.
windmill82
07-09-14, 19:42
Mαγε η μεθοδος που προτεινω ειναι να αλλαξει ΟΛΟ το εμπρος μερος (συστημα αφης - οθονη - bracket) και οχι να ξεκολλησει κατι! Τουναντιων , ΔΕΝ θα προτεινα να προσπαθησει να ξεκολλησει τιποτα με θερμο αερα κλπ. Το ανταλλακτικο που παρουσιαζει ο Αντωνης στο τριτο σχολιο ειναι το πληρες ανταλλακτικο , απλως λογω της τιμης του φανταζομαι οτι ειναι ανακατασκευη , με οτι συνεπαγεται.
Powered by vBulletin® Version 4.2.5 Copyright © 2025 vBulletin Solutions Inc. All rights reserved.