PDA

Επιστροφή στο Forum : [Εκτυπωτής] hp 2055dn

anagnostou1
29-08-14, 22:05
Καλησπερα. Εχω εναν εκτυπωτη laser hp p2055dn και απο τοτε που του αλλαξα το μελανιβ μου εκτυπωνει λευκες σελιδες μονο. Το μελανι ειναι ξαναγεμισμενο. Ξαναβαλα το παλιο που ειχε χαμηλη σταθη μελανιου αλλα παλι εκτυπωνει λευκες σελιδες. Εκανα εκτυπωση δοκιμαστικης σελιδαε και αυτη λευκη. Ελεγξα αν κινειται ο κυλινδρος του μελανιου (drum?) και κινειται. Τι να φταιει?

leosedf
29-08-14, 23:27
Ευθυγράμμιση τα γρανάζια του καρουσέλ και αφαίρεσε την ταινία πάνω από τη λάμα του φρένου, αν μπορείς άλλαξε την κιόλας με καμιά ίδιου πάχους.
Θα παίξει σαν καινούριο.

UV.
30-08-14, 14:04
Χα δεν έχει καρουσέλ είναι ασπρόμαυρος και έχει το τόνερ και το ντραμ μαζί ένα
αλλά εγώ να υποθέσω ότι είναι καινούργιο και έχει αφαιρεθεί το δαχτυλίδι με το αυτοκόλλητο (πρέπει να έχει και το refill)
διαφορετικά κάτι έχει συμβεί και δεν μεταφέρονται οι υψηλές τάσεις που χρειάζονται για την λειτουργεία του ντραμ

leosedf
30-08-14, 14:17
Α ναι νόμιζα είναι σαν τον δικό μου έγχρωμος. 2550

anagnostou1
30-08-14, 16:27
ειναι ασπρομαυρος και εχει αφαιρεθει το δακτυλιδι

andyferraristi
30-08-14, 16:35
Μήπως έχει απομακρυνθεί το Bias Transfer Roll ??? Είναι κατάλευκες οι εκτυπώσεις, ή υπάρχει κάποιο "ψύγμα" εκτύπωσης (έστω και σαν μουτζούρα) επάνω στο χαρτί ???

anagnostou1
01-09-14, 12:51
ΕΙΝΑΙ καταλευκες

andyferraristi
01-09-14, 14:44
Ε, τότε κοίτα αυτό που σου έγραψε ο Νίκος στο #3. Επιπλέον αντίστοιχες τάσεις τροφοδοτούν και την εκτυπωτική μονάδα. Μήπως έχει στραβώσει - σπάσει κάποιο έλασμα, πάνω στο οποίο ακουμπά η εκτυπωτική μονάδα ???