Επιστροφή στο Forum : [Φορητός Η/Υ] HP Pavilion G6 series δεν ανοίγει καθόλου
Γεια σας....Έχω ένα HP Pavilion G6-1301ev το οποίο δεν πέρνει μπροστά καθόλου...όταν του συνδεσω το φορτιστή αναβει το λαμπακι φόρτισης αλλά δεν κανει τπτ αλλο....παταω το power On και τίποτα....ούτε καν κανενα λαμπακι....τι λετε να συμβαινει;;;Ευχαριστώ!
Δοκίμασες να το βάλεις με καλώδια?:lool::lool::lool:
Δοκίμασες να το βάλεις με καλώδια?:lool::lool::lool:
:confused1:
Έλα πλάκα κάνω, αλλά αν δεν παίρνει με καλώδια σπρώξε και βάλε τρίτη….:confused1:
g.general07
05-08-14, 21:27
στη θεση σου θα ξεκιναγα απο τα βασικα(μιας και αυτα ξερω)..ελεγχεις τροφοδοσια πρεπει να ειναι 19v σε σενα(παιξε λιγο με το καλωδιο να δεις αμα μεταβαλεται η ταση), ελεγχεις dc jack με τη τροφοδοσια πανω(εκει που κουμπωνει στη φυσα της μητρικης ,περνανε 19v?)..αν ολα ειναι κομπλε ,τσεκαρεις μπαταρια bios,αν εισαι ενταξει με cmos ..ξεκουμπωνεις και κουμπωνεις τα παντα(ειδικα καλωδιοταινιες power button Και τα σχετικα) κανοντας παραλληλα οπτικο ελενχο,και δοκιμαζεις ....τελος αν ουτο αυτο λειτουργησει ,δοκιμαζεις να ξεκινησεις το pc (χωρις ram ,dvdrom ,σκληρο ) μπας και βρεις τον ενοχο ..το επομενο σταδιο ειναι ο τεχνικος
xrhstos1978
05-08-14, 21:55
Δες το τροφοδοτικό
Δεν ξέρω αν γνωρίζετε κάτι που εγώ σίγουρα δεν γνωρίζω για τον Θανάση και τον έχετε πάρει στο «ψιλό» :-({|=(άποψη μου πάντα)
αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι ότι θέλει «τηλεπισκευή» να το πάμε βήμα βήμα κλπ
απαντώ κανονικά για αρχή:
Θανάση μετράς τάση +19V στα άκρα της PD20;
αν ναι στο Source πιν του MOSFET PQ50 μετράς τάση;
(ελπίζω να βλέπω το σωστό manual για την αρίθμηση)
(με αυτόν τον ρυθμό σε κανα μήνα ελπίζω να φτιαχτεί) να το πάμε; :thinking: