PDA

Επιστροφή στο Forum : [Τηλεόραση Philips] philips 29pt9416/12r

RADIO6146KISAMOS
29-07-14, 20:39
Η παραπανω περιπτωση δεν ενεργοποιει το τροφοδοτικο απο την πλακετα του επεξεργαστη απο οτι εχω καταλαβει.Αν γεφυρωσω τις επαφες στα ρελλε το τροφοδοτικο δουλευει μια χαρα αλλα με απουσια υ.τ. οπως ειναι φυσικο.Αν σας εχει τυχει θα ηθελα τα φωτα σας ευχαριστω.

xsterg
29-07-14, 21:45
αρα εχει και αλλη βλαβη. καποια αλλη ταση που δεν ειναι σωστη?

perithess
30-07-14, 10:23
Αυτά τα είδες https://www.google.gr/search?q=philips+29pt9416+site:www.howtofixit.gr&es_sm=122

RADIO6146KISAMOS
30-07-14, 11:17
κατ αρχας σας ευχαριστω ολους οσο για τις τασεις σωστες τις βρισκω με βραχυκυκλωμενες βεβαια τις επαφες των ρελλαι απλα δεν ενεργοποιουνται τα ρελλαι.Για τις πληροφοριες του διαδικτυου τις εχω δει αλλα δεν ειναι τιποτα απο αυτα.Επειδη το σασι το εχει δει και αλλος συναδελφος και δεν καταφερε τιποτα αρχιζω να υποπτευομαι οτι καπου καποια γραμμη εχει διακοπη οψομεθα.Η υψηλη παντως το τρνζιστορ δηλαδη και τα περιξ ειναι ενταξει.

tsalik
30-07-14, 22:58
Για ψυχρές στα YOKE κοίταξες;

RADIO6146KISAMOS
31-07-14, 10:10
Το πρωτο που κοιταξα ηταν αυτο.Το προβλημα ειναι οτι δεν ενεργοποιουνται τα ρελλαι με το ανοιγμα του διακοπτη με αποτελεσμα να μην πηγαινουν τα 220 στις γεφυρες ανορθωσης και να μην δουλευει τιποτα.Εχω ψαξει τα παντα αλλα δεν βρισκω τι διαολο συμβαινει γι αυτο εχω καταληξει οτι καποια γραμμη πρεπει να εχει κοπει και αυτο ψαχνω τωρα.

RADIO6146KISAMOS
01-08-14, 10:38
Το προβλημα λυθηκε με αποκατασταση 2 κομενων γραμμων και αλλαγη μετ.υψηλης ευχαριστω παντως για την βοηθεια σας.

xsterg
02-08-14, 09:48
οκ. η βλαβη ηταν δυσκολη μπορω να πω. πως κοπηκαν οι γραμμες? ειχε βαλει κανεις αλλος χερι?

RADIO6146KISAMOS
02-08-14, 10:53
Η μια ηταν σε ενα σημειο που ειχε κοψει η πλακετα μαλλον απο καποια βιαιη κινηση καποιου συναδελφου και η αλλη ειχε κοψει απο τα αλατα διοτι ο ιδιοκτητης μενει κοντα στη θαλασσα.Οσο για το μετασχ.τον εβγαλα απο ενα διαλυμενο σασι που ειχε τον ιδιο ο οποιος δουλεψε τελικα δεν ξερω ομως αν ειναι ευκολο να βρεθει στο εμποριο διοτι ειναι λιγο περιεργος και τις ρυθμισεις σκριν και φοκους τις εχει σε ξεχωριστη πλακετα.Παλιοκατασταση δηλ.η δουλεια δεν πληρωνεται με τιποτα αλλα τι να κανουμε.