Επιστροφή στο Forum : [Κινητό Τηλέφωνο] Alcatel ot-908 πρόβλημα toutch
Έχω το παραπάνω μοντέλο και μετά απο αρκετές φορές που το άνοιξα για ένα πρόβλημα που είχε με το βύσμα τροφοδοσίας τώρα δημιουργήθηκε πρόβλημα με το toutch.Δεν ανταποκρίνετε καθόλου.Οπτικά φαίνεται καθαρό το toutch.Τώρα μήπως το πίεσα και δημιουργήθηκε το πρόβλημα δεν γνωρίζω.Γενικα έχουν θεμα τα toutch απο πιέσεις?Τι μπορώ να κάνω χωρίς να αλλάξω το toutch.Νομίζω δεν συμφέρει να το αλλάξω βάση τιμής κινητού.
xrhstos1978
27-07-14, 08:49
μαλον κατεστρεψες το flex
Ποιο είναι το flex για να καταλάβω.Ένας γνωστός μου έχει ένα προβλ
ηματικό alcatel σαν το δικό μου και θα το πάρω.Μπορώ να πάρω αυτο το flex poy λες?
Ποιο είναι το flex για να καταλάβω.Ένας γνωστός μου έχει ένα προβλ
ηματικό alcatel σαν το δικό μου και θα το πάρω.Μπορώ να πάρω αυτο το flex poy λες?
Φιλε μου αυτο που σου λεει ο Χρηστος το flex ειναι μαζι με το touch...ειναι το φισακι που εχει πανω το touch που μαλον το πιο πιθανο εσυ να το πιεσες καπου και να το χαλασες-εκοψες.
Σ'ευχαριστώ φίλε μου.φτιάχνετε αυτό το flex ή παω για άλλο toutch?Και του φίλου μου το alcatel το toutch του είναι ραγισμένο αλλά παρόλα αυτα δουλευεί σε επαφή που κάνει στην οθόνη του.Μπορώ να πάρω μόνο το flex το δικό του με προσοχή βέβαια μην κάνω ζημιά και στο δικό του flex?
xrhstos1978
27-07-14, 21:56
οχι φιλε. δεν γινεται. θελει αλλαγη ολο