Επιστροφή στο Forum : [Tablet] Θερμοκρασία για αποκόλληση
Γειά σας, έχω ένα tablet lenovo Ideatab A2109 και θα θελα να ρωτήσω πια είναι η ιδανική θερμοκρασία για την αποκόλληση του digitizer με σταθμό θερμού αέρα(θερμοκρασία και ροή αέρα) αλλά και γενικά η θερμοκρασία για αποκόλληση σε τζάμια αφής. Ευχαριστώ
Καποιος χριστιανος που να το εχει κανει να μου πει για να μην ξεκινησω και δημιουργησω καποιο προβλημα στην οθονη. Ευχαριστω
Θα βρεις πολλά βιντεο στο youtube(digitizer replacement). Οι περισσότεροι λένε οτι η θερμοκρασία που πρέπει να έχει το digitizer ειναι 80-90 βαθμούς για να ξεκολλήσει εύκολα.
Εγώ όσα έχω αλλάξει το έκανα με θερμό αέρα,με περιστροφικές κινήσεις, όχι στατικά σε ένα σημείο.
Αν θέλεις περίμενε να σου απαντήσει και κανένας άλλος που ξέρει παραπάνω για το θέμα.
Φιλε μου μην βαλεις πιστολη θερμου αερα γιατι αφεσον δεν γνωριζεις θα κανεις ζημια στη οθονη lcd...
η αν βαλεις περιπου στους 80 βαθμους και περιμετρικα εκει που δεν εχει την lcd..
σου προτεινω ενα πιστολακι μαλλιων και σιγα σιγα ξεκολημα...
Δηλαδή καλύτερα είναι με πιστολάκι μαλλιών που δεν μπορείς να ορίσεις και θερμοκρασία??? Και πόσα watt πιστολάκι να χρησιμοποιήσω??? Απλά ήθελα να μάθω σε πια θερμοκρασία αντέχουν οι οθόνες και τι θερμοκρασία να βάλω στον σταθμό γιατί προφανώς θα πρέπει να βάλω μεγαλύτερη λόγω απωλειών για να πιάσω την επιθυμητή θερμοκρασία στο digitizer του tablet.
Δεν σας έχει τύχει καμία φορά αφαίρεση digitizer?