PDA

Επιστροφή στο Forum : [Φορητός Η/Υ] Πρόβλημα με HP Pavillion dv6000

wow
23-06-14, 00:11
Moυ εφεραν ενα <<ατυχο>> HP Pavillion dv6000 στο οποιο μετα απο αντικατασταση κεντρικου fan ( ισως και αλλων απροσεχτων ενεργειων ) δε λειτουργει το πληκτρολογιο και το ποντικι

MONTEΛΟ :dv6328ea
ΜΒ: DA0AT6MB8E2

http://tech4.ro/wp-content/uploads/2014/03/HP-Pavilion-DV6000-Intel-Quanta-AT6-Laptop-Schematics.pdf

Παιζει να καηκε το ic ENE KB3920 Bx που ελεγχει K/B , touchpad και το Fan μετα απο χοντραδα στην αλλαγη του fan?

wow
23-06-14, 20:34
Αξιζει κατι αλλο να ελεγξω στη συγκεκριμενη περιπτωση ( τασεις, ασφαλειες (ασφαλειες δε βρηκα εκει κοντα) , πυκνωτες , πηνια) πριν δοκιμασω αλλαγη του KB3920? Οποιαδηποτε γνωμη συμβουλη δεκτη

atsio
23-06-14, 21:07
Πιθανώς, όταν λές ποντίκι, εννοείς το touchpad. Εάν ναι, δεν νομίζω να έχεις τίποτα άλλο να ελέγξεις.

wow
23-06-14, 22:03
Ναι το touchpad εννοω , εντυπωση μου κανει πως την πληρωσε το chip με αλλαγη fan (δεν μου εχει τυχει ποτε) , επειδη μου το εφερε συγγενης απο φιλο του παιζουμε σπασμενο τηλεφωνο απο συννενοηση το μονο που μου ειπε ειναι οτι λειτουργει το fan που αλλαξε ( προφανως παιρνει ταση αλλα οχι pwm) και σταματησαν να λειτουργουν keyboard και touchpad. Πιστευω οτι το πιθανοτερο ειναι να δοκιμαζαν με αναμμένο το laptop και το εκαψαν.

Ευχαριστω