Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : [Σταθερός Η/Υ] Δεν ανοίγει το PC

Νικος Ρουσσης
31-05-14, 17:37
Γεια σας.
Έχω ένα πρόβλημα με το PC μου.
Πατώντας το Power κουμπί να ανοίξει ενώ ανάβει το φωτάκι ένδειξης ότι είναι ανοικτό το PC σε 5-6 δευτερόλεπτα το PC σβήνει και μετά από 5 δευτερόλεπτα ξανανοίγει και μένει ανοικτό χωρίς να αναγνωρίζει Οθόνη – πληκτρολόγιο κ.τ.λ.
Από εκεί και πέρα δεν σβήνει ούτε με το κουμπί Power όπως γινόταν παλιά παρά μόνο με τον διακόπτη που υπάρχει πίσω στο τροφοδοτικό.
Σημειώστε ότι κατά την πρώτη εκκίνηση αλλά και την δεύτερη ακούγεται ότι δουλεύει ο σκληρός δίσκος .
Να συμπληρώσω ότι δεν ακούγεται κανένα μπιπ σε όλη την διάρκεια των εκκινήσεων.
Τα χαρακτηριστικά του PC αγορασμένο τον Μάρτιο του 2009 είναι :
Turbo X Intel core 2 QUAD 9400 TRA 5775/2,66
M/B ASUS P5QC (s775,P45,DDR2/3)
SVGA PCI-X4870 512MB DDR5 SAPPHIRE
RAM DDR3 CORSAIR 4GB KIT TW3X4G1333C9A

Θα ήθελα την συμβουλή σας αλλά και την γνώμη σας για το τι μπορεί να φταίει πριν το πάω για επισκευή.

Ευχαριστώ.
Νίκος

Αποστόλης1
31-05-14, 18:54
Άλλαξε μπαταρία κάνε βιος reset

MAIKLKF
31-05-14, 18:57
Καλησπέρα το bios το διαβάζει! την ράμ;;

Αποστόλης1
31-05-14, 19:11
Μέτρα τη μπαταρία πάνω στη μητρική αν είναι 3ν και κάνε ρησετ

nikosp
31-05-14, 19:16
Εγώ πάλι πιστεύω ότι έχει πρόβλημα η μητρική και θέλει άλλαγμα
Το ότι δέν κάνει bip στό ξεκίνημα σου τα λεέι όλα

Νικος Ρουσσης
31-05-14, 22:06
Καταρχήν ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Μιχάλη ( Καλησπέρα το bios το διαβάζει! την ράμ;; ) όχι δεν φαίνεται τίποτα στην οθόνη.
Αύριο θα κοιτάξω την μπαταρία και θα ενημερώσω.
Νίκο εύχομαι να κάνεις λάθος γιατί ………………

Νικος Ρουσσης
03-06-14, 15:21
Λοιπόν έλεγξα την μπαταρία αλλά τίποτα.
Δυστυχώς για μένα Νίκο έπεσες διάνα.
Το πήγα στο πλαίσιο για να το δουν και μου είπαν ότι έχει καεί η Μητρική.
Το θέμα είναι ότι δεν έχουν αυτήν την μητρική και δεν ταιριάζει ο επεξεργαστής με άλλην.
Επομένως πρέπει να αλλάξω μητρική και επεξεργαστή , σε κάτι αντίστοιχο που ζήτησα μου είπαν γύρω στα 220 ευρώ.
Εσείς τι λέτε υπάρχει περίπτωση να βρω την μητρική έξω σε άλλο μαγαζί ή έχει καταργηθεί ;

Ευχαριστώ.

Muttley Black
03-06-14, 15:27
Εσείς τι λέτε υπάρχει περίπτωση να βρω την μητρική έξω σε άλλο μαγαζί ή έχει καταργηθεί ;

Δες εδω: http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/cpu/290524-mobo-775-asus-p5kc-ddr2ddr3-cpu-1155-i3-3225/

:wiink:

toni31
03-06-14, 17:24
Λοιπόν έλεγξα την μπαταρία αλλά τίποτα.
Δυστυχώς για μένα Νίκο έπεσες διάνα.
Το πήγα στο πλαίσιο για να το δουν και μου είπαν ότι έχει καεί η Μητρική.
Το θέμα είναι ότι δεν έχουν αυτήν την μητρική και δεν ταιριάζει ο επεξεργαστής με άλλην.
Επομένως πρέπει να αλλάξω μητρική και επεξεργαστή , σε κάτι αντίστοιχο που ζήτησα μου είπαν γύρω στα 220 ευρώ.

Ευχαριστώ.

Εκεί που το πήγες, δεν έχουν την τεχνογνωσία για να σου επισκευάσουν την μητρική και φυσικά σου είπαν ότι χρειάζεται αντικατάσταση, είναι το μόνο που ξέρουν να κάνουν καλά.

xsterg
03-06-14, 18:41
ψαξε στον εβαυ και σε αντιστοιχα σιτε. εκει θα βρεις.