Επιστροφή στο Forum : Πρόβλημα με ενισχυτή Ground Zero
Γειά σας παιδειά!! Έχω έναν τετρακάναλο ground zero ενισχυτή σε ένα corolla, πάνω έχω συνδέση 2 ηχεία και ένα subwoofer. Κάποια στιγμή εκεί που είχα ανεβάση λίγο την ένταση ξαφνικά μου κόπηκαν τα μπάσα, βλέπω το sub μήπως μου τον έκαψε αλλά δεν μύριζε τίποτα καμένο και δεν φαινόταν να είχε κολλήσει ο κώνος. Τα ηχεία δουλεύουν μια χαρά.
Για αρχή μέτρησε ωμικά το sub woofer.
Το ότι δεν μύριζε καμένο, ή ότι δεν είναι κολλημένος ο κώνος του μεγαφώνου, δεν σημαίνει και ότι το μεγάφωνο είναι εντάξει 100%.
Το μέτρησα πριν λίγο και μου δείχνει ότι έχω ωμική αντίσταση!!!
οταν λες εχεις ποια η τιμη της?
Κάποια βοήθεια ρε παιδιά???
jimakos206
24-05-14, 23:05
Τα άλλα δύο κανάλια του ενισχυτή δουλεύουν?Όπως τα λες πιθανών έχεις κάψει την έξοδο του ενισχυτή, αλλά λογικά ο ενισχυτής τώρα πρέπει να ανάβει protect.
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
east electronics
25-05-14, 17:15
αρχικα μεταφερθηκε στην σωστη κατηγορια ...
Μετα πρεπει να κοιταξεις το πιο απλο εαν ο ενισχυτης σου εχιε ενδειξη προτεκτ σημαινει οτι πολυ απλα εχει καποα ζημεια ..
Φιλικα
Σακης Πετροπουλος
Δεν έχει ένδειξη protect, μάλλον θα μου έχει κάψει την έξοδο του ενισχυτή.
αξίζει να το επισκευάσω?
jimakos206
29-05-14, 01:31
Γιατί να μην αξίζει?
east electronics
29-05-14, 13:32
Το ερωτημα που εχεις βαλει αφορα στο πως θα παρεις συμβουλες για το τι εχει και πως μπορεις να το φιαξεις ...Φυσικα δεν παιζει κανεις να σου γραψει να του δωσεις ασπιρινη ουτε να σφιξεις την ταδε βιδα και να εισαι οκ
Οποτε επειδη δεν δειχνει να μπορεις να καταλαβεις τι συζηταμε αλλα επισης δεν δειχνει να μπορεις να χρησιμοποιησεις τις συμβουλες που σου δινουν καλυτερα να το αφησουμε εδω
Εαν εχει καμμενες εξοδους τοτε φυσικα και θα αναβει το προτεκτ οποτε δεν βγαζουμε καμμια ακρη με αυτα που λες και αυτα που γραφεις
Επειδή δεν έχω πολλές γνώσεις με τα ηλεκτρονικά, ζήτησα την βοήθεια από το site και σου λέω πως δεν είδα να μου ανάβει κάποιο protect.
Τώρα αν μπορείς να με βοηθήσεις με τις γνώσεις σου έχει καλός αν δεν μπορείς ή δεν θέλεις κανένα πρόβλημα δεν ζήτησα από κανέναν με το ζόρι να μου απαντήσει.
Papas00zas
03-06-14, 01:31
Να τα εχει τινάξει το μεγάφωνο το σκέφτηκες; Δοκίμασε να το βάλεις σε άλλο ενισχυτή.
jimakos206
04-06-14, 00:13
Φιλαράκι αν είσαι από Αθήνα μπορώ να του ρίξω μια ματιά.