PDA

Επιστροφή στο Forum : [Φορητός Η/Υ] SOS ΜΕ WINDOWS 7 STARTER SNPC OA ΣΕ ΗΡ mini

kleodel
12-05-14, 15:51
έχω ένα ΗΡ mini με windows 7 starter μια ειδική έκδοση της ΗΡ την SNPC OA. κράσαρε το σύμπαν και αποφάσισα να κάνω format αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην μπορώ να βάλω άλλη έκδοση των windows εκτός από αυτήν.
Μηπως κανένας καλό χριστιανός έχει να μου δώσει το iso? ή να μου στήλει κανένα torrent γιατί δεν μπορώ να το βρώ πουθενά!!!
έχω κανονικά το κλειδι των windows και πήρα τηλεφωνο στην ΗΡ μηπως μπορέσουν να μου τα στήλουν αλλα΄μου είπαν οτι πρέπει να τα ξανα-αγοράσω!!!!!!!!!!!!!

p270
12-05-14, 17:51
αφού έχεις κλειδί κατεβάσετε και κανε κανονικά ενεργοποίηση και αν δεν γινεται αυτοματα κανε το με το τηλ τις microsoft

kleodel
12-05-14, 19:44
αφού έχεις κλειδί κατεβάσετε και κανε κανονικά ενεργοποίηση και αν δεν γινεται αυτοματα κανε το με το τηλ τις microsoft

το θέμα είναι ότι η microsoft δεν τα μοιράζει πια.και δεν μπορώ να βρώ το iso file...
αυτό ψάχνω (το iso file) αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει.
αλλά από την συγκεκριμένη έκδοση από τα windows την windows 7 starter SPNC OA

georged30
12-05-14, 20:37
Δες τα προσωπικα σου μηνυματα

kleodel
12-05-14, 22:27
Δες τα προσωπικα σου μηνυματα

ευχαριστώ Γιώργο

καμία άλλη ιδέα κανενας?????

angel_grig
12-05-14, 23:34
Ο υπολογιστης ειχε κρυφο partition?Ποιο μοντελο εχεις?

atsio
13-05-14, 10:11
Όπως αναφέρει ο Γρηγόρης, συνήθως υπάρχει ένα κρυφό partition από όπου μπορείς να κάνεις restore το λειτουργικό. Επίσης εάν δεν είδες, δες και εδώ http://thepiratebay.se/search/windows%207%20starter/0/99/0.

kleodel
13-05-14, 19:36
έχω το HP mini 110 3170EV . δυστηχώς έκανα την χαζομαρα και το έσβησα το partition recovery.

qazwsx
14-05-14, 02:10
έχω το HP mini 110 3170EV . δυστηχώς έκανα την χαζομαρα και το έσβησα το partition recovery.

Κλεοπατρα ποιος ο λογος να περασεις ξανα τα συγκεριμενα windows?
γιατι δεν βαζεις καποια αλλη εκδοση τον windows 7?

kleodel
14-05-14, 09:50
Κλεοπατρα ποιος ο λογος να περασεις ξανα τα συγκεριμενα windows?
γιατι δεν βαζεις καποια αλλη εκδοση τον windows 7?

Γιατί δεν δέχεται καμία άλλη έκδοση των Windows εκτός από την ειδική αυτή έκδοση που τελικά μπορείς να τα αγοράσεις μόνο απο την ΗΡ και όχι από την microsoft!!!
Η λύση τελικά στην σπαζοκεφαλιά είναι τα windows 8.1 που πέρασα και τα δέχτηκε οπότε και λύθηκε το θέμα απλά το μόνο πρόβλημα είναι οτι έχει πολύ αργή εκκίνηση λόγω του ότι ο υπολογιστής είναι παλιός....

markosk
14-05-14, 19:12
Στο συγκεκριμένο έχω βάλει τα XP με SP3 και δουλεύει άψογα. Νομίζω ότι για notebook αυτής της κατηγορίας τα XP είναι μια καλή επιλογή.

kleodel
15-05-14, 12:29
Στο συγκεκριμένο έχω βάλει τα XP με SP3 και δουλεύει άψογα. Νομίζω ότι για notebook αυτής της κατηγορίας τα XP είναι μια καλή επιλογή.

να σου δεν δοκίμασα να βάλω ΧΡ γιατί λέω εντάξη 2014 έχουμε άσε που διάβαζα ότι τέλος τα ΧΡ --> http://windows.microsoft.com/el-gr/windows/end-support-help
και τα 8 μια χαρα τρέχουν είναι λίγο αργά στην εκκίνηση αλλά μετά τρέχουν μιά χαρα!!!