Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : [Τηλεόραση Άλλη] Telefunken T32KWM875 DVB-T Προβλημα

bill27
17-04-14, 00:31
Καλησπερα και καλως σας βρηκα,

εχω το εξης προβλημα,η τηλεοραση ανοιγει μονη της και κλεινει ο ηχος στο μηδεν,
εικονα εχω κανονικα,στην αρχη νομισα πως ηταν προβλημα του τηλεκοντρολ
αλλα δεν ειναι.
Να αναφερω πως δεν εχω τις γνωσεις για να την επισκευασω αλλα αν μπορεσω θα το
κανω αν ειναι κατι ευκολο...
Ακομα αν καποιο παιδι απο το φορουμ μενει στην Λαρισα και θελει,και δεν μπορω να κανω κατι εγω για να την επισκευασω ,θα
προτιμουσα να του την δωσω να την επισκευασει (εννοειτε πως θα τον πληρωσω) απο τα να σκασω και γω δεν ξερω ποσα σε καποιον
αγνωστο και να με πιασει κοροιδο.:001_smile:

ευχαριστω,και ελπιζω να μην σας κουρασα.

nyannaco
17-04-14, 08:47
Για κάποιο μυστήριο λόγο μου έχει μπει η υποψία ότι το μέλος ΝΙΚΟΣΛΑΡΙΣΑ (http://www.howtofixit.gr/forum/member.php?u=36679) μπορεί και να είναι στη Λάρισα :001_rolleyes:
Συμπτωματικά, δε, είναι και πολύ δυνατός τηλεορασάκιας.

bill27
17-04-14, 20:07
Για κάποιο μυστήριο λόγο μου έχει μπει η υποψία ότι το μέλος ΝΙΚΟΣΛΑΡΙΣΑ (http://www.howtofixit.gr/forum/member.php?u=36679) μπορεί και να είναι στη Λάρισα :001_rolleyes:
Συμπτωματικά, δε, είναι και πολύ δυνατός τηλεορασάκιας.

Μακαρι να δει το ποστ...
Το προβλημα ποιο λετε να ειναι???Μπορω να κανω κατι εγω???

johnkou
17-04-14, 23:51
Να λες μην ειναι καμια main γιατι μετα χαιρετα την.

bill27
18-04-14, 00:01
Να λες μην ειναι καμια main γιατι μετα χαιρετα την.

τι εννοεις main???

johnkou
18-04-14, 00:14
mainboard την κεντρικη πλακετα.

bill27
18-04-14, 22:43
μπορει καποιος να μου πει τι μπορω να κανω για να καταλαβω ποια ειναι η βλαβη??

bill27
19-04-14, 18:33
επανερχομαι,για να αναφερω πως η τιβι αναστηθηκε!!!την αφησα μια ολοκληρη μερα εκτος πριζας
και της εβγαλα και τα hdmi που ειχε πανω και ως διαμαγειας την ανοιξα και δουλευει μια χαρα...

ευχαριστω για την βοηθεια

pipilas
22-04-14, 00:30
επανερχομαι,για να αναφερω πως η τιβι αναστηθηκε!!!την αφησα μια ολοκληρη μερα εκτος πριζας
και της εβγαλα και τα hdmi που ειχε πανω και ως διαμαγειας την ανοιξα και δουλευει μια χαρα...

ευχαριστω για την βοηθεια

θα στο κανει παλη ..δεν εινε τα χαιντιεμαι ..στο Νικο να στην σενιαρη .

bill27
30-04-14, 19:37
οντως φιλε μου το ξαναεκανε...
τι μπορω να κανω μονος μου για να δω τι φταιει?

ezizu
01-05-14, 15:04
Βασίλη, αφού όπως λες δεν έχεις τις γνώσεις για να την επισκευάσεις μόνος σου ,η γνώμη μου είναι, ότι θα ήταν καλύτερο να πήγαινες την τηλεόραση σε κάποιο σχετικό τεχνικό ,να την ελέγξει και να σου πει τι πρόβλημα έχει και το κόστος επισκευή της.
Τώρα όσο για τους φόβους σου (να μην σε κοροϊδέψουν κ.λ.π.), θεωρώ ότι είναι σχετικά εύκολο στην Λάρισα (ρωτώντας μερικούς γνωστούς και φίλους, που προφανώς κάποιος θα έχει κάποια ανάλογη εμπειρία με επισκευή) να βρεις ένα σχετικό τεχνικό, που είναι σωστός και σοβαρός επαγγελματίας .

ΝΙΚΟΣΛΑΡΙΣΑ
02-05-14, 17:37
αντικατάσταση main ανέβασε φωτό την main και εστίασε πάνω στο καρτελάκι του slot να δούμε απο το barcode τι πάνελ φοράει να σου πώ πού θα την βρείς και πόσο κάνει η καινούρια