PDA

Επιστροφή στο Forum : Πρόβλημα με tefal pro express gv9360

Nickvas
07-04-14, 22:41
Ξαφνικά εκεί που δούλευε κανονικά άρχισε να τρέχει νερό απο την πλάκα και να πετάει απο μόνο του ατμό. Μήπως γνωρίζει κανείς τίποτα να με βοηθήσει ευχαριστω εκ τον προτέρων.

stefos1
08-04-14, 04:02
Το έχεις βάλει ξανά σε λειτουργία και το κάνει πάλι η όχι?
Αν όχι τότε Λογικα δεν έχει πρόβλημα, τα σίδερα το κάνουν αυτό καμία φορά πχ αν κουνηθεί το μποιλερ ενώ δουλεύει.

Nickvas
08-04-14, 11:46
Ναι το έχω ξανά βάλει και πάλι τα ίδια την μια τρέχει πολύ και μετα λιγότερο αλλα τρέχει πάλι .

Κυριακίδης
08-04-14, 14:57
Ε άνοιξε το και δες μήπως δεις κανένα ράγισμα εσωτερικά ... ή σου έρχεται πολύ νερό από το μπόιλερ και ότι δεν είναι από την πλάκα.

Nickvas
08-04-14, 15:07
Το άνοιξα αυτο που έβγαζε ατμό απο μονο του ήταν η πλακέτα την άλλαξα και μου έμεινε το πρόβλημα ότι στάζει νερό αλλα και με την τρομπα του νερού να μην λειτουργεί σε συνεχόμενο πάτημα αλλα μια φορά όταν πατάς το κουμπί και μετα σταματάει να βγαζει ατμό .Το σίδερο το άνοιξα μια χαρά είναι .

Κυριακίδης
08-04-14, 19:28
Ελαχιστοποίησε την παροχή ατμού όταν σιδερώνεις σε χαμηλή θερμοκρασία . (ή δοκίμασε την χαμηλότερη παροχή ατμού με μεγαλύτερη θερμοκρασία στο σίδερο)
Δες σελίδα 70 (μετάφραση Ελληνικά) Για άλλα μοντέλα αναφέρει αλλά δεν έχουν και μεγάλη διαφορά
http://www.elex.ru/instr/household_appliances/parogeneratory/901134/manual.pdf

70 σελίδα (προβλήματα με σχετικό πίνακα)

Nickvas
09-04-14, 01:19
Τα έχω διαβάσει όλα αλλα δεν λένε τίποτα το θέμα είναι ότι καποιο πρόβλημα υπάρχει πάνω στο μποιλερ με τα καλώδια που πανε πάνω του στα θερμικα ελεγκτές θερμοκρασίας είναι δεν γνωρίζω ακριβώς απλός δεν ξέρω αν αλλάζουν αυτά μόνο τους η μαζί με το μποιλερ.