PDA

Επιστροφή στο Forum : προβλημα με ληψη στους 2.4ghz

jeck
11-03-14, 13:22
καλημερα. εχω ενα πομπο -δεκτη av sender 1w 2.4ghz και κανω αναμεταδοση σημα απο καταγραφηκο με καμερες και στο σημειο που γινεται η ληψη εχω μια παρεμβολη στη εικονα.η παρεμβολη περναει καθε μισο δευτερο πανω στην εικονα σαν μια λωριδα.αλλαξα καναλια αλλα δεν εγινε τιποτα.εχει κανεις καμια ιδεα?

ΝΙΚΟΣΛΑΡΙΣΑ
11-03-14, 17:00
έτσι όπως το γράφεις μου πάει στο μυαλό οτι περνάει ο θόρυβος των 50hz του δικτύου απο την συσκευή δοκίμασε με μπαταρία αν σταματά

jeck
11-03-14, 18:22
το εκανα και αυτο με μπαταρια 12v και tv κοντα στη κεραια- δεκτη αλλα τιποτα.αλλαξα μερος ψηλα- χαμηλα στο ιστο επισης τιποτα,η παρεμβολη εχει το χαρακτηριστηκο σαν να περναει μηχανακι στις αναλογικες tv.ειπα να παρω ενα στα 5.6ghz αλλα φοβαμαι οτι θα κανει τα ιδεια νουμερα!

dalai
11-03-14, 21:09
κανε 2 δοκιμες ακομη:
-Δοκιμασε τον πομπο χωρις να εχεις καμερα πανω ή με μια αλλη (αν εχεις) για να δεις αν περναει παλι ο θορυβος.Αν οχι φταει η καμερα.Αν περναει και παλι τοτε:
-Δοκιμασε πομπο και δεκτη σε διαφορετικη περιοχη για να δεις αν ειναι τοπικο το προβλημα απο καποιο μηχανημα ή αλλο κοντινο εκπομπο .

jeck
12-03-14, 13:03
βασικα εχω κανει ολες τις δοκιμες .υπαρχει ενας πομπος- δεκτης που δινει σημα σε 8 km και ενας πομπος -δεκτης σε 1 km.sto πρωτο η ληψη ειναι οκ ενω στο δευτερο με παρεμβολη.με λιγα λογια κεραιες- πομπος-δεκτης και προφοδοσια ειναι οκ.η παρεμβολη πιστευω ειναι απο συρματα τριφασικου ΔΕΗ.το θεμα ειναι εαν παω σε 5.6 ghzθα το βρω μπροσταμου?