Επιστροφή στο Forum : [Τηλεόραση Philips] Matchline CRT 29PT9416/12R με κοκκινη οθόνη
Καλημέρα σε όλους .Χτες το βράδυ παρέδωσε η τηλεόρασή μου μια CRT Philips Matchline 29PT9416/12R με σασί MG3.1e. Ενώ έπαιζε κανονικά ξαφνικά η οθόνη κοκκίνισε χωρίς να εμφανίζεται εικόνα και εμφανίστηκαν πολλές οριζόντιες γραμμές .Ελπίζω να μην είναι βραχυκύκλωμα στον καθοδικό.Μπορεί κάποιος να μου δώσει ενα προσανατολισμό .Ευχαριστώ πολύ
φιλε μου καλε,δυστιχος το προβλημα σου ειναι η οθωνη.Εχει βραχυκυκλωση η καθοδος του κοκκινου.
σε ευχαριστώ liolio πριν λίγο το διαπίστωσα και εγώ μετρώντας το rgb στην λυχνια και το red ηταν 0 .Το θέμα πλέον ειναι αν φτιάχνετε η καλλίτερα αν αξίζει να φτιαχτεί .
Αποστόλης1
09-03-14, 22:54
Δηλαδή το βραχυκύκλωμα είναι απ'την πλευρά της λυχνίας και όχι της οδήγησης;;;;
νεκταριοος
10-03-14, 20:11
τελικα οι ασπρωμαυρες τηλεωρασεις δεν τα ειχαν αυτα. φιλε μου κρατα το σασι μηπος σε σωσει η ανακυκλωση η βρεθει καμεια οθονη που μπωρει να κουμποωσει πανω.
οπως τα λεει ο νεκταριος ειναι. αλλα ειναι λιγο δυσκολο να βρει ο φιλος κατι. ειναι το βαρος και το κοστος των μεταφορικων. ας κοιταξει στο εμπαυ και στο ιντερνετ γενικοτερα.
ΝΙΚΟΣΛΑΡΙΣΑ
11-03-14, 17:04
τελικα οι ασπρωμαυρες τηλεωρασεις δεν τα ειχαν αυτα. φιλε μου κρατα το σασι μηπος σε σωσει η ανακυκλωση η βρεθει καμεια οθονη που μπωρει να κουμποωσει πανω.
οπως τα λεει ο νεκταριος ειναι. αλλα ειναι λιγο δυσκολο να βρει ο φιλος κατι. ειναι το βαρος και το κοστος των μεταφορικων. ας κοιταξει στο εμπαυ και στο ιντερνετ γενικοτερα.
δηλαδή αυτή είναι η απάντηση σας την έχεται κατάλάβει τι βλάβη είναι ή γράφετε για να γράφετε οθόνη με την μία δεν έχει ξαναγίνει
απο τις γραμμές επιστροφής καταλαβαίνουμε αν είναι οθόνη ή όχι εγώ αν δεν γνωρίζω κάτι δεν το γράφω και δεν είμαι σίγουρος μην τον απογοητεύεται ας την πάει σε εργαστήριο να την φτιάξει
ναι φιλε μου. ας την παει σε εργαστηριο. απλα τηλεορασεις αυτου του τυπου ειναι δυσκολες στην μεταφορα τους. επίσης να ξερεις οτι ο αλλος που θα ασχοληθει μαζι της κατι θα χρεωσει μονο για τον χρονο που θα ασχοληθει με την συσκευη σου. απο εκει και περα κανεις δεν τον κρατησε για να μην την μεταφερει...
Εφερε ενας γνωστός το μηχανάκι και τις ρίξαμε αλλά δεν καταφέραμε να της ξεκολλήσουμε το red.Μας άφησε χρόνους .Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας