Επιστροφή στο Forum : [Τηλεόραση Samsung] Τηλεόραση Samsung LE32B530P7W
Προχθές το μεσημέρι άνοιξα την τηλεόραση, αμέσως η φωνήανέβηκε στο τέρμα. προσπάθησα να την χαμηλώσω από το τηλεκοντρόλ αλλά τίποτα.Σκέφτηκα μήπως χάλασε το τηλεκοντρόλ. Προσπάθησα έπειτα να την χαμηλώσω από τακουμπιά της τηλεόρασης. Μόλις πάτησα το κουμπί που χαμηλώνει την φωνή άρχισαννα αλλάζουν συνεχώς τα κανάλια κ να μην σταματούν με τίποτα. Την έκλεισα, τηνάνοιξα, τίποτα....... Το τηλεκοντρόλ λειτουργεί κανονικά μα η τηλεόραση κάνεισυνεχώς το ίδιο. Δεν χαμηλώνει η φωνή και μόλις πατήσεις να την χαμηλώσεις ή νααλλάξεις κανάλι (από το Ρ) αρχίζουν να αλλάζουν συνεχώς τα κανάλια. Την έκλεισαλοιπόν. Μετά από λίγη ώρα άνοιξε μόνη της... την έκλεισα ξανά κ αργότερα πάλιτα ίδια.. Την έβγαλα λοιπόν από την πρίζα...
Ξέρει κανείς τι έχει πάθει, αν μπορώ να κάνω κάτι κ πόσο θα μου κοστίσει;;
Σας ευχαριστώ πολύ!!
την καθαρισες με υγρο πανι....και χυθηκαν νερα στο πανελ.....
θελει επεμβαση απο τεχνικο
την καθαρισες με υγρο πανι....και χυθηκαν νερα στο πανελ.....
και αλλαζει απο μονη της καναλια με χαλασμενο πανελ;;;
Προχθές το μεσημέρι άνοιξα την τηλεόραση, αμέσως η φωνήανέβηκε στο τέρμα. προσπάθησα να την χαμηλώσω από το τηλεκοντρόλ αλλά τίποτα.Σκέφτηκα μήπως χάλασε το τηλεκοντρόλ. Προσπάθησα έπειτα να την χαμηλώσω από τακουμπιά της τηλεόρασης. Μόλις πάτησα το κουμπί που χαμηλώνει την φωνή άρχισαννα αλλάζουν συνεχώς τα κανάλια κ να μην σταματούν με τίποτα. Την έκλεισα, τηνάνοιξα, τίποτα....... Το τηλεκοντρόλ λειτουργεί κανονικά μα η τηλεόραση κάνεισυνεχώς το ίδιο. Δεν χαμηλώνει η φωνή και μόλις πατήσεις να την χαμηλώσεις ή νααλλάξεις κανάλι (από το Ρ) αρχίζουν να αλλάζουν συνεχώς τα κανάλια. Την έκλεισαλοιπόν. Μετά από λίγη ώρα άνοιξε μόνη της... την έκλεισα ξανά κ αργότερα πάλιτα ίδια.. Την έβγαλα λοιπόν από την πρίζα...
Σας ευχαριστώ πολύ!!
πληκτρολογιο χαλασμενο
λυση1=αντικατασταση
λυση2=αφαιρεση της φισσας ..μονο τηλεκοντρολ
Papas00zas
11-06-14, 12:53
Ηκανενακολημενοκουμπί.
eleCtroAsxetos
11-06-14, 18:03
και αλλαζει απο μονη της καναλια με χαλασμενο πανελ;;;
και αν βραχυκυκλωνει στα μπουτον ή καποιο κυκλωμα σφαλλει και δινει ψευδεις διεγερσεις στο μικροελεγκτη παλι χαλασμενο θεωρειτε αλλα αλλαζει και καναλια.
εχω την ιδια τηλεοραση και την εχω ευχαριστηθει χρονια (αν εξαιρεσεις τον μετριοτατο ηχο), οπως επισης και 2 συγγενεις μου που την πηραμε μαζι. Υποψιαζομαι και εγω οτι ισως το επαθε απο κακο καθαρισμο και μπηκε υγρο
Αν και εγω μαλλον την εχω καθαρισει μερικες εκατονταδες φορες στα μπουτον και δεν το εχει παρουσιασει
Σας ευχαριστώ πολύ!!
Δες αυτό (http://www.lab-experts.gr/%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CE%BB%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CF%8C%CE%BD%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-samsung-tv-lcd-le32b450/) για να πάρεις μια ιδέα.