Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : [Φορητός Η/Υ] ΕΜΒΕΛΙΑ WIRELESS

akisssssssss
21-01-14, 16:47
καλησπερα παιδια.θα ηθελα τη βοηθεια σας.εχω ενα φορητο υπολογιστη και θα ηθελα να αυξησω την εμβελεια των wireless.ο λογος ειναι διοτι στα 150 μετρα απο μενα μενει ο ξαδερφος μου και θελουμε να μοιρασουμε το internet να το πληρωνουμε μισο μισο.αυτος εχει το router και τη συνδεση.απλα εγω τωρα σε αυτην την αποσταση δεν τον ανιχνευουν τα wireless μου.εχω ακουσει και δει για κατι κεραιες που τις στηνεις στη βεραντα,φλασακι στον υπολογιστη,καρτα δικτυου.μπορειται να μου πειτε τη γνωμη σας ?δε θα θελα κατι ακριβο.ευχαριστω.

agis68
21-01-14, 17:19
πιθανότατα ενα repeater να σου λύσει το πρόβλημα. Επίσης μια καλή cantenna που μπορεις να φτιάξεις και μόνο σου φθηνά να σε βοηθήσει

akisssssssss
21-01-14, 18:30
πιθανότατα ενα repeater να σου λύσει το πρόβλημα. Επίσης μια καλή cantenna που μπορεις να φτιάξεις και μόνο σου φθηνά να σε βοηθήσει

και εγω σε κανεναν repeater κλεινω.ειδα διαφορους αν και δεν εχω ξαναχρησιμοποιησει.μπορεις να βοηθησεις ως προς την αγορα?για καποιον καλο?να εχει καλη εμβελεια.

leosedf
21-01-14, 18:37
Η δυο πιάτα της UBNT και τελείωσες.

g.general07
23-01-14, 11:35
οπωσδήποτε repeater και μια καρτούλα για σένα απο 5dbi και πάνω

akisssssssss
26-01-14, 02:31
εχετε στο νου κανεναν καλο repeater?καποιον για παραδειγμα που να εχετε δοκιμασει και να εχετε μεινει ευχαριστημενοι.εχω δει πολλους.αλλα μια γνωμη απο καποιον που εχει χρησιμοποιησει κατι μετραει.ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας παντως.