Επιστροφή στο Forum : [Τηλεόραση Sony] sony KV-M2100D προβλημα με την εικονα.
giorgos thesalonikh
09-01-14, 13:13
Καλησπερα σε ολους.εχω μια τηλεοραση. Sony KV-M2100D. Παιζη η τηλεοραση αλλα εχει βγαλει δυο καθετες μαυρες λωριδες σαν μελανι στην εικονα του αριστερα και δεξια απο τι παρατηρησα μονο η sony βγαζει τετοια προβληματα.εχει τυχη σε κανεναν αυτο το προβλημα? Τη πρεπει να κοιταξω?παρακαλω βοηθηστε.ευχαριστω εκ τον προτερον
Έχεις καμιά σχέση με το άθλημα (ρωτάω για να ξέρω πως θα απαντήσω) ?
όταν λες κάθετες εννοείς ίσες ή καμπυλόγραμμες (βάλε μια φώτο καλύτερα)
giorgos thesalonikh
09-01-14, 18:08
Εχω κανει καποιες επισκευς απλα τωρα δεν ξερω απο που να αρχισω.αυτο το προβλημα πρωτη μου τυχενη ερχετε και η φωτο σε λιγο
Αποστόλης1
10-01-14, 20:41
Κοίτα μήπως έχεις κυμάτωση στις τροφοδοσίαες
giorgos thesalonikh
12-01-14, 10:28
Για να δω την κηματωση πρεπει να εχω παλμογραφω λογικα με πολυμετρο δεν μπορω λογικα.και πλεον δεν ανοιγη καν η οθονη.οταν ανοιγε και δουλευε ακουγα ενα ηχο απτη πλακετα τζ τζ τζ τζ και μετα εσβησε η οθονη δεν αναβη πλεον το λεντ. Ειδα ενα σκασμενο πυκνωτη διπλα στην υψηλη το αλλαξα αλλα το προβλημα παραμενη,
Αποστόλης1
13-01-14, 19:04
Φίλε μου αν δεν βοηθήσεις μάγοι θα γίνουμε;;
φωτο δεν πρόλαβες ακόμα, τι τάσεις έχεις δεν λες, για τι πυκνωτή αναφαίρεσε πάλι δεν λες.
Φίλε μου αν δεν βοηθήσεις μάγοι θα γίνουμε;;
φωτο δεν πρόλαβες ακόμα, τι τάσεις έχεις δεν λες, για τι πυκνωτή αναφαίρεσε πάλι δεν λες.
E αφου σου λεει Αποστολη κανει ενα ηχο τζ τζ τζ τζ τι αλλο θελεις;;
Αποστόλης1
15-01-14, 17:48
E αφου σου λεει Αποστολη κανει ενα ηχο τζ τζ τζ τζ τι αλλο θελεις;;
Πάλι δεν διευκρινίζει αν κάνει τζ, τζ , τζ ή τζζζζζζζζζζ.
Πλακα πλακα εχεις δικιο,ειναι διαφορετικη βλαβη η μια απο την αλλη.