Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ''STEALTH - 22''

fotis 65
31-12-13, 18:59
Καλή χρονιά .
Τον είχε αγοράσει πριν από 8 χρόνια ο αδερφός μου από τα carrefour και πριν κάτι μέρες μόλις τον δούλεψε έκανε μια έκρηξη και δεν λειτουργεί τίποτα. Υποθέτω ότι θα χρειαστεί στην καλύτερη περίπτωση μοτέρ και πλακέτα. Στην χειρότερη .....:thinking: ?? Το υπόλοιπο σύστημα είναι σε άριστη κατάσταση. Τα carrefour δεν έχουν servis η ανταλλακτικα για τα προϊόντα που πουλάνε ?? Γνωρίζει κανένας φίλος που θα βρω ανταλλακτικα για τον παραπάνω διάδρομο ?

ultra
31-12-13, 21:31
Κανενας δεν εχει υποχρεωση να διατηρει ανταλλακτικα και να κανει service για κατι τοσο παλιο.
Το πιο πιθανο ειναι να ειχε κολλησει το μοτερ λογω αχρηστιας, και με την εκκινηση να κατεστρεψε την πλακετα.

fotis 65
31-12-13, 22:29
κι όμως Κώστα τα lidl έχουν το καλύτερο support (Kompernass Service) που ότι και να χρειαστείς ας είναι και παλιό θα στο αντικαταστησουν η θα στο φτιάξουν χωρίς να κάνουν τον Κινέζο. Τώρα στο θέμα μας.... μετά από το μπαμ μύριζε καμένο απ'οτι μου είπε και γιαυτό υπέθεσα ότι θα κάηκε το μοτέρ. ερώτηση: 1) πλακέτα υπάρχει περίπτωση να βρει ? 2) μοτέρ άλλης εταιρίας η και μεγαλύτερο μπορεί να μπει ? thnks καλή χρονιά σε όλους.

fgrek27
02-01-14, 12:07
Φώτη καλήμερα και χρονιά πολλά.
τροφοδοτικό πρέπει να έχω.το μοτέρ δεν πρέπει να είναι χαλασμένο. αν θέλεις στείλε μου μια φώτο από το τροφοδοτικο.

fotis 65
02-01-14, 22:57
έχεις πμ

JOUN
03-01-14, 20:37
Tο μοτερ ειναι αρκετα δυσκολο να καει αμεσως.Ολο κιολο ενα συρμα εχει το οποιο αντεχει αρκετα και δεν καιγεται τοσο ευκολα.
Κατα πασα πιθανοτητα εχει προβλημα στο τροφοδοτικο του,ελεγξε οτι διοδους εχει στα 230 για βραχυκυκλωμα καθως και τυχον varistor τα οποια βραχυκυκλωνουν και καινε την ασφαλεια της πλακετας.

fotis 65
06-01-14, 18:29
Από μια κοντινή φωτο ...κάτι με την πλακέτα βλέπω να έχει προβλημα..... η μου φαίνεται ??
http://img36.imageshack.us/img36/5642/hdc0.JPG

JOUN
06-01-14, 18:33
Eκεινο το μαυρο στην πισω μερια ειναι η γεφυρα η μου φαινεται;Ειναι και διπλα στον μεγαλο πυκνωτη οποτε μαλλον αυτο ειναι.
Μετρησε την για βραχυκυκλωμα.

fotis 65
06-01-14, 18:51
Γιώργο δυστυχώς έχω απόσταση μεγάλη από τον διάδρομο..... οπότε κάτι παίζει με την πλακέτα και πιστεύω να αξίζει για επισκευή από ειδικό.

nyannaco
07-01-14, 09:20
Αν δε με γελάνε τα γέρικα μάτια μου, βλέπω ένα πυκνωτή ετοιμόγεννο; Και μάλιστα στα 400V;

stefos1
14-01-14, 23:46
Όλοι οι πυκνωτες είναι χάλια και ένας έσκασε ο πρώτος αριστερά δίπλα στο φις αν βρεις το περιτύλιγμα του για να τον αντικαταστάσεις 37069

alexandr
25-01-15, 11:40
Στεφανε Καλημερα,καλη χρονια... τα ιδια προβληματα και εγω εχω.Που μπορουμε θα βρουμε μαστορα η καινουρια πλακετα

george89
07-02-16, 16:48
Στεφανε Καλημερα,καλη χρονια... τα ιδια προβληματα και εγω εχω.Που μπορουμε θα βρουμε μαστορα η καινουρια πλακετα

Καλησπερα !!!! Επειδη ετυχε να δουλευω σε αυτην την εταιρια σαν τεχνικος θα μπορουσα να βοηθησω σε οποιο προβλημα εχετε με τους διαδρομου σας και σαν επισκευη αλλα και σαν αντικατασταση ανταλακτικων με καινουργιες πλακετες που εχω σαν stock. για οποια αλλη πληροφορια θελετε μπορειτε να μου στειλετε ενα e-mail sto georgezaxos89@gmail.com

deskatiotis
30-03-16, 20:34
Καλησπέρα σε όλους.
Πρόκειται για τον Διάδρομο STEALTH 20

Ο διάδρομος είχε πρόβλημα και έτσι έψαξα στην πλακέτα και βρήκα ένα mosfet καμένο !!!
το έχω αντικαταστήσει και πιστεύω ότι θα δουλέψει...

Που είναι το πρόβλημα????? είχα βγάλει μια φώτο την συνδεσμολογία των καλωδίων επάνω στην πλακέτα αλά για κάποιο λόγο την έχω χάσει !!! και τώρα τι κάνουμε ??? μπορεί κάποιος να βοηθήσει???αν υπάρχει κάποια φώτο με την συνδεσμολογία θα σας είμαι υπόχρεος ( από ότι βλέπω είναι η ίδια πλακέτα με τον STEALTH 22 )

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για την όποια βοήθεια