Επιστροφή στο Forum : [Κινητό Τηλέφωνο] Ξεκολλησε το βυσματακι της κεραιας
Γειά σας στο κινητο μου τηλ ξεκόλλησε το βυσματακι της κεραιας (μοβ βελακι).Διπλα του ακριβως (κοκκινο) φαινεται ενα αλλο που μονη διαφορα τους ειναι οτι τ πρώτο ειναι αρσενικο,ενω το δευτερο θηλυκο.Όπως φαινεται πανω στην πλακετα και τα δυο ειναι πανω σε μια γραμμη,αρα αν βρω ενα διαφορετικο καλωδιο Rf (male-female) ,θα παιξει..Αν ναι,που θα βρω τετοιο καλώδιο.??
36961
windmill82
16-12-13, 21:40
sony ericsson c510 ειναι αυτο?
θα προτεινα να το δωσεις να σου επανακολλησουν τον κονεκτορα στη θεση του , μιας και οπως φαινεται τουλαχιστον δεν εχουν καταστραφει οι πιστες απο την πλακετα. το αλλο βυσμα ειναι external antenna connector και δεν πιστευω να βρεις καποιο καλωδιο που να ταιριαξει εκει. Επισης γενικα η συσκευη φαινεται λιγο ταλαιπωρημενη , εχει και μερικες οξειδωσεις... εισαι σιγουρος πως κατα τα αλλα λειτουργει καλα?
Σκεφτεσαι να βαλεις προεκταση εκει μεσα :001_huh:? Το παλιο το βυσματακι το εχεις ? Αν το εχεις πηγαινε σε καποιον με πειρα να στο ξανακολησσει αν καταστραφηκε θελει αλλο
http://www.nortonline.gr/nortonline/en/product/031504-0009/original_antenna_connector_sony_ericsson_xperia_x8 .html
H συσκευη είναι c510 κ δουλευει πολυ καλα..Ο μονος λογος που σκεφτηκα αν γινοταν αυτο,ειναι ο οικονομικος διοτι πηρα ενα τηλ και μου ειπαν το λιγοτερο 20ευρω. Επειδη ξέρω τ πρεπει να κανω,απλα δεν εχω τα εργαλεια τσαντιστηκα με τα ποσα και δεν θελω να τ κολλησω.