Επιστροφή στο Forum : [Φορητός Η/Υ] HP Probook 6470b Πρόβλημα φόρτισης
Καλησπέρα, έχω ένα 6470b με πρόβλημα φόρτισης (λειτουργεί κανονικά με το φορτιστή). Δεν φαίνεται να βλέπει τη μπαταρία στα windows. Στα led της μητρικής δείχνει ότι η μπαταρία είναι τελείως άδεια για λίγο και μετά σταματά.
Η μητρική είναι η 6050A2466401-MB-A03 νομίζω inventec calvin. Δυστυχώς μπορώ να βρω το σχέδιο της Α02, έχει κανείς ιδέα αν είναι το ίδιο? Έχει ξανά συναντήσει κανείς αυτό το πρόβλημα?
To σχηματικό που έχω:
http://www.4shared.com/office/V6j2P1YB/INVENTEC_CALVIN_UMA.html
https://drive.google.com/file/d/0BxL-fHC-i2cBVHJMc0QybXk3X0E/edit?usp=sharing
Είναι βέβαιο ότι δεν έχει πεθάνει η μπαταρία, ή δεν κάνει καλή επαφή λόγω π.χ. πτώσης;
Ναι, το μηχάνημα είναι αχρησιμοποίητο δεν έχει ούτε σκόνη μέσα/έξω.
Έχουν ουσιαστικές διαφορές τα σχέδια που βρήκες με την μητρική σου?
Όχι τώρα που το βλέπω είναι ΟΚ. Μόλις το ξαναμάζεψα και το έβαλα μπρός.
Το έκανες τίποτα ή reseating?
Όχι πάλι το ίδιο είναι απλά το λειτουργώ λίγο με το φορτιστή να δω λίγο κάτι στο λειτουργικό.
Μου έσβησε και το πολύμετρο λόγω μπαταρίας και τα παράτησα για σήμερα.
Μου έσβησε και το πολύμετρο λόγω μπαταρίας και τα παράτησα για σήμερα.
Που πας στον πόλεμο χωρίς σφαίρες!!!
ή μήπως είναι δικαιολογία για τεμπελιά? :001_smile:
Όχι αλλά παίζει εγγύηση και το 2014 και HP care pack μέχρι το 2016. Θα κάνω μια ερώτηση αύριο στην HP μπας και δεν ασχοληθώ καθόλου με το θέμα και θα βάλω και μια καινούρια μπαταρία στο πολύμετρο.
Αν και έχω την εντύπωση ότι η HP θα με κλάσει.
Update:
Η ΗΡ μου ξεκλείδωσε το BIOS (στα probooks δεν είναι τόσο απλή διαδικασία) και για κάποιο λόγο σήμερα αφού έπαιζα από εδώ κι από εκεί άρχισε να βλέπει συνδεδεμένη τη μπαταρία. Με 0% βέβαια αναφέρει κωδικό βλάβης μπαταρίας και στέλνει η εταιρία δωρεάν (είναι σε εγγύηση και η μπαταρία !?!) οπότε θα φανεί σίγουρα το τι από τα δύο είναι.
Σε παλιότερη μου εμπειρία με 6715b χρειάστηκε αντικατάσταση μητρικής.
Τελικά ήταν στη μητρική στα mosfet του φορτιστή. Η ΗΡ μου άλλαξε και μπαταρία και μητρική free (φρι φρι φριιιιι).