Georggg
07-12-13, 19:11
Μου δώσανε μια χαλασμένη μητρική msi με chipset g31 και socket 775 η οποία για να ξεκινήσει ο υπολογιστής ήθελε clear cmos κάθε φορά. Είχε φουσκωμένους πυκνωτές, τους άλλαξα , έκανα format κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα αλλά όταν μπαίνω στα windows μετά από λίγη ώρα που τα δουλεύω κάνει επανεκκίνηση. Σαν κάρτα γραφικών χρησιμοποιώ την onboard και παρατήρησα ότι στην οθόνη βγάζει πλατιές οριζόντιες ημιδιάφανες γραμμές που κινούνται από πάνω προς τα κάτω όπως στις παλιές οθόνες crt όταν βάζουμε χαμηλά hz ,γι αυτό θεωρώ ότι έχει πρόβλημα το κύκλωμα γραφικών. Θα ήθελα να ρωτήσω αν με ένα reflow στο chipset υπάρχει περίπτωση να φτιάξει αυτό το πρόβλημα. Να προσθέσω επίσης ότι δοκίμασα να βάλω κάρτα γραφικών pci-express αλλά δεν λειτουργεί..
Υ.Γ. Τη μητρική αυτή την θέλω απλά για να την έχω για δοκιμές μια και για να αγοράσω καινούρια μητρική 775 είναι πλέον πολύ ακριβή.
Υ.Γ. Τη μητρική αυτή την θέλω απλά για να την έχω για δοκιμές μια και για να αγοράσω καινούρια μητρική 775 είναι πλέον πολύ ακριβή.