Επιστροφή στο Forum : [Φορητός Η/Υ] Προβλημα σε καρτα γραφικων σε λαπτοπ
MITSOSCHIOS
26-11-13, 00:20
Γεια σας ρε παιδια.Καταρχας να πω οτι με παρεπεμψαν εδω απο το αγαπητό hlaktronika.gr για τη πολυτιμη βοηθεια σας.Ενας φιλος εχει ενα λαπτοπ το οποιο το εβγαλε βλαβη στη καρτα γραφικων (ξερετε,πολλες γραμμες με διαφορα χρωματα και γενικοτερα χαλια εικονα που καθε φορα γινεται και χειροτερη).Ειχαμε δοκιμασει μαζι μια μπακαλιστηκη μεθοδο με πιστολη θερμου αερα που παρουσιαζουν σε διαφορα βιντεο στο youtube και τη πρωτη φορα επιασε το ολο εγχείρημα.Το λαπτοπ κρατησε κοντα στους 6 μηνες (οχι κι ασχημα).Εχθες ομως του το παρουσιασε παλι (λογικο και επομενο μιας και αυτη η μεθοδος ειναι του μπακαλι).Εχω διαβασει λιγα πραγματα σχετικα με rebowling και reflowing.Για εναν αρχαριο σαν εμενα υπαρχει καμια ευκολη μεθοδος χωρις να χρειαστει να δωσω ενα καρο λεφτα για αγορα εξοπλισμου που να εχει αποτελεσμα?
Σας ευχαριστω για καθε γνωμη.
Εχω διαβασει λιγα πραγματα σχετικα με rebowling και reflowing.Για εναν αρχαριο σαν εμενα υπαρχει καμια ευκολη μεθοδος χωρις να χρειαστει να δωσω ενα καρο λεφτα για αγορα εξοπλισμου που να εχει αποτελεσμα?Θα σε στενοχωρήσω, φίλε μου, αλλά όπως λέει και ο σοφός λαός, αυγά με πορδές δεν βάφονται.
MITSOSCHIOS
26-11-13, 11:06
Θα σε στενοχωρήσω, φίλε μου, αλλά όπως λέει και ο σοφός λαός, αυγά με πορδές δεν βάφονται.
Καταλαβαινω οτι ειναι μια διαδικασια που θελει εξοικείωση και δουλεια αρκετη.Υπαρχει καποιο θεμα που να λεει πως γινεται η ολη διαδικασια και τι υλικα χρειάζονται (για καποιον αρχαριο)?
Ευχαριστω
Ορεξη νά'χεις...
http://www.howtofixit.gr/forum/showthread.php?t=53832
MITSOSCHIOS
26-11-13, 16:15
Ορεξη νά'χεις...
http://www.howtofixit.gr/forum/showthread.php?t=53832
Μας "κατέστρεψες" :biggrin:.Ε ρε διαβασμα που εχει να πεσει...
Ευχαριστω Νικο
Εγώ θα σου πω, ότι αν το ξανακάνεις reflow, υπάρχει μεγάλη περίπτωση να το καταστρέψεις εντελώς. Αν υπάρχει πιθανότητα να έρθει στα ίσα του τώρα, μετά δεν θα υπάρχει καμία. Υπάρχει ένα όριο σε αυτά τα πράγματα. Αν το μηχάνημα το θέλει ο φίλο σου, να το πάει σε έναν τεχνικό και μάλιστα να του πει τι έχει γίνει στο λάπτοπ. αν τώρα θέλετε να πειραματιστείτε και δεν τρέχει λόγος από τον φίλο σου, αγνόησε το μήνυμα μου και συνέχισε.