PDA

Επιστροφή στο Forum : [Τηλεόραση Philips] 50PFP5532D ΠΡΟΒΛΗΜΑ

alexandrosh
25-11-13, 17:22
Καλησπέρα σε όλη την παρέα, έχω την παραπάνω τηλεόραση είχε ένα πρόβλημα μου αναβόσβηνε το κόκκινο led 2 φορές σαν διαγνωστικό, μετά από λίγο ψάξιμο είδα ότι είχε καμμένα κάποια Transistor 1*κ2837 2*88N30W και κάποια άλλα ακόμα που βρήκα στην Υ , τώρα ανάβει μπλε το λαμπάκι δέχεται εντολές από το χειριστήριο αλλά δεν έχω εικόνα στην τηλεόραση ούτε και ήχο λογικά γιατί δεν την σύνδεσα στην κεραία από την στιγμή που δεν είδα εικόνα αλλά ούτε φωτισμό. μπορεί να δώσει κάποιος τα φώτα του σας παρακαλώ πολύ;
ευχαριστώ προκαταβολικά
Αλέξανδρος

alexandrosh
30-11-13, 15:11
καλησπέρα. καμία ιδέα κανείς;

STALKER IX
30-11-13, 20:14
σε 50αρα samsung αλλαξα αυτα που λες και δεν ηρθε, την εστειλα αμερικη και μου εστειλε αλλη πλακετα επισκευασμενη την εβαλα πανω και εκανε αρκ στο buffer μου εστειλε επισκευασμενες δουλεψε δυο χρονια και τωρα την εχω και την κοιταω θελει χ και αν το πανελ ειναι καλο κτλ....

ΝΙΚΟΣΛΑΡΙΣΑ
30-11-13, 20:24
Γιάυτό το λογο οι εταιρίες προτείνουν ολο το σετ με τις πλακέτες Υ,Ζ και logic αλαγή
και το άλλο το κουφό είναι ότι αυτές κοστίζουν 110 € και όπου τις ψάξεις δεν θα τις βρείς κάτω απο 400€ είναι γεγονός πλέον ότι η συσκευή όταν πάει στο σερβις της samsung ας πούμε θα κοστίσει λιγότερο απο ότι θα την φτιάξω εγώ που δεν είμαι της εταιρείας

STALKER IX
30-11-13, 20:39
Γιάυτό το λογο οι εταιρίες προτείνουν ολο το σετ με τις πλακέτες Υ,Ζ και logic αλαγή
και το άλλο το κουφό είναι ότι αυτές κοστίζουν 110 € και όπου τις ψάξεις δεν θα τις βρείς κάτω απο 400€ είναι γεγονός πλέον ότι η συσκευή όταν πάει στο σερβις της samsung ας πούμε θα κοστίσει λιγότερο απο ότι θα την φτιάξω εγώ που δεν είμαι της εταιρείας

δηλαδη εχει αλλαξει πολιτικη στο σερβις η εταιρια? γιατι στο σερβις πριν 2 χρονια ζηταγανε 450 ευρω να την επισκευασουν?

alexandrosh
01-12-13, 12:11
σε 50αρα samsung αλλαξα αυτα που λες και δεν ηρθε, την εστειλα αμερικη και μου εστειλε αλλη πλακετα επισκευασμενη την εβαλα πανω και εκανε αρκ στο buffer μου εστειλε επισκευασμενες δουλεψε δυο χρονια και τωρα την εχω και την κοιταω θελει χ και αν το πανελ ειναι καλο κτλ....
καλημερα
και αυτη μεσα ολη samsung ειναι
εμένα δεν κανει πουθενά αρκ
βγαίνει απο standbay ανάβει η μπλε λυχνία δέχεται εντολές απο τηλεχειριστήριο αλλα φωτισμός και εικόνα δεν βλέπω

alexandrosh
01-12-13, 12:13

οσο και αν έψαξα δεν τις βρήκα σε τέτοια τιμή μόνο μεταχειρισμένες και φυσικά στην διπλάσια τιμή
να την παρατήσω τι να τι κάνω;

STALKER IX
01-12-13, 15:53
Δεν την στελνεις αθηνα στο σερβις? Αν παει ακριβα πεστους να την κανουν ανακυκλωση,θα πληρωσεις βεβαια την εκτιμηση και μια μεταφορικη.Εγω αυριο θα ρωτησω παλι την σαμσουνγκ να δουμε τη θα μου
πουν...

alexandrosh
14-12-13, 13:46
Δεν την στελνεις αθηνα στο σερβις? Αν παει ακριβα πεστους να την κανουν ανακυκλωση,θα πληρωσεις βεβαια την εκτιμηση και μια μεταφορικη.Εγω αυριο θα ρωτησω παλι την σαμσουνγκ να δουμε τη θα μου
πουν...
καλημέρα μήπως είχες κανένα νεο απο samsung
για να την στείλω νομίζω δεν συμφέρει καθόλου

STALKER IX
15-12-13, 00:30
οχι αλεξανδρε δεν εκανα τιποτα δεν θελω παλι να χαλασω τα νευρα μου με το τοπικο σερβις εχω βαλει ενα φιλο απο αθηνα να ρωτησει αν και αυτος ειναι στα κινητα.Αν θες την γνωμη μου στειλε την για επισκευη καλο αμπαλαρισμα και μεταφορικη...