Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : [Εκτυπωτής] laser εκτυπωτης

Georggg
07-11-13, 11:18
Γεια σας , έχω ενα laser εκτυπωτη ο οποίος έχει το εξής θέμα, ενώ η εκτύπωση είναι πολύ καλη σε ποιότητα κτλ , το χαρτί είναι σε ενα σημείο σαν να έχει διπλωθεί και να εχει μετα ξαναξεδιπλωθεί. Το χαρτί δεν βγαίνει διπλωμένο, απλά φαίνεται σαν κάπου να έχει πιεστει και εχει μια συνεχόμενη γραμμή όπως αν διπλώσεις ένα χαρτί και μετα το ανοίγεις. Εκεί τι μπορεί να φταίει; Μήπως κανένα ράουλο πιέζει πολύ το χαρτί και βγαίνει έτσι; Ευχαριστώ..

chip
07-11-13, 13:58
Σε ένα μόνο σημείο η σε πολλά επαναλαμβανώμενα με σταθερή απόσταση? Μάρκα εκτυπωτή?

Georggg
07-11-13, 18:05
Είναι σαν μια σταθερή συνεχόμενη γραμμή 1 εκατοστό περιπου απο την μια ακρη του χαρτιού, απο την αρχή μέχρι το τέλος, lexmark e260d. Κατα τα άλλα οι εκτυπώσεις είναι άψογες.

xsterg
07-11-13, 18:44
φιλε μου δεν θα απαντησω για το προβλημα σου. ο εκτυπωτης σου ειναι πολυ καλος. εχω δυο τετοιους, εναν lexmark e250dn και εναν lexmark e450dn και εχω να πω οτι ειναι καταπληκτικοι πολυ γρηγοροι και απροβληματιστοι.

andyferraristi
07-11-13, 19:52
Είναι σαν μια σταθερή συνεχόμενη γραμμή 1 εκατοστό περιπου απο την μια ακρη του χαρτιού, απο την αρχή μέχρι το τέλος, lexmark e260d. Κατα τα άλλα οι εκτυπώσεις είναι άψογες.

Σαν ανάγνωση, φαντάζομαι ότι κάποιο ροδάκι πίεσης πιέζει λίγο περισσότερο από το προβλεπόμενο. Μήπως έχει φύγει κάποιο ελατήριο αυτων των roller από τη θέση του ???

Georggg
07-11-13, 20:02
Κι εγω πιστεύω ότι μάλλον κάποιο roller πιέζει λίγο παραπάνω, θα το ψάξω. Πίσω και ψηλά έχει ενα πορτάκι που ανοίγοντας το έχει κάποια rollers, θα κοιτάξω αν η γραμμή που βγάζει το χαρτί είναι στην ίδια ευθεία με κάποιο από αυτά.

yannisdoulk
07-11-13, 21:33
μαλλον εχει φθαρει ο φουρνος γιαυτο το τσαλακωνει

ποσες σελιδες εχει εκτυπωσει ?

Georggg
08-11-13, 11:00
Δεν εχει τυπώσει πολλές, μόλις τέλειωσε το εργοστασιακο μελάνι το ξαναγέμισα μια φορά και όταν ήταν στα τελειωματα το παρουσίασε, τώρα το γέμισα δεύτερη φορα και πήγα και μου καθάρισαν και το σύστημα με το drum.

yannisdoulk
08-11-13, 17:47
ανεβασε καμια φωτο να δουμε που το τσαλακωνει

chip
08-11-13, 18:42
άνοιξε όπως σου είπαν το πορτάκι πίσω και δες για κανένα κομμάτι χαρτί, διαφορετικά το μυαλό μου πάει στο φούρνο... Δες αν οι δύο κύλινδροι που βλέπεις όταν ανοίγεις το πορτάκι είναι σε καλή κατάσταση ή έχουν σκασίματα.... Δεν ξέρω γι αυτό το μοντέλο αλλά σε προηγούμενα μοντέλα της lexmark έχω δει προβλήματα στους κυλίνδρους του φούρνου σε 2-3 γνωστούς.... (αφού βέβαια είχαν εκτυπώσει αρκετές χιλιάδες σελίδες...)
Δες επίσης μήπως είναι σε εγγύηση ο εκτυπωτής (αν είναι λιγότερο από έτος θα είναι σε εγγύηση)

Υποθέτω ότι έβγαλες το τονερ και δεν θα έχει καποιο πρόβλημα εμπλοκής εκεί....

andyferraristi
08-11-13, 19:39
μαλλον εχει φθαρει ο φουρνος γιαυτο το τσαλακωνει

... διαφορετικά το μυαλό μου πάει στο φούρνο...

Εάν το πρόβλημα είναι στο φούρνο, το "τσαλάκωμα" δεν θα είναι σε ευθεία, αλλά θα είναι ακαθόριστο. Επιμένω στο roller ...

Georggg
09-11-13, 13:32
Ο εκτυπωτής δεν είναι σε εγγύηση ,στέλνω και μια φώτο36831 , είναι αυτή η γραμμή προς τα αριστερά.

andyferraristi
09-11-13, 17:34
Στη φωτογραφία μου δείχνεις τσαλάκωμα, ή γραμμή ??? Συγνώμη δεν μπορώ να διακρίνω (δείνει σαν τυπωμένη γραμμή) ...

Georggg
09-11-13, 17:48
Δεν είναι τυπωμένη γραμμή, είναι σαν να έχεις διπλώσει τη σελίδα και να την έχεις ξαναϊσιώσει. Αν πιάσεις κατα μήκος της γραμμής με το χέρι καταλαβαίνεις ότι είναι σαν να έχει διπλώσει η σελίδα.

yannisdoulk
09-11-13, 18:38
πρεπει να δεις σε πιο σημειο της διαδρομης του χαρτιου το κανει
ενας τροπος ειναι ανοιγοντας το καπακι ενω εκτυπωνει
και μετα βγαζεις τις σελιδες και το τονερ και βλεπεις που ξεκιναει το τσαλακωμα

ΒΟΥΡΛΑΚΗΣ
10-11-13, 17:46
Μια παρόμοια περίπτωση ειχα στον δικό μου εκτυπωτή τύπου Canon και ψάχνοντας βρήκα , από την θέση που μπαίνει το χαρτί ειχε πέσει μέσα μιά χάρτινη μπαλίτσα μικρή (σβώλος) επάνω στον κύλινδρο και εμπόδιζε το χαρτί απο την μια πλευρά να κινειται ελευθερα ,αν θέλεις ψάξτο ισως να σου επεσε κατι μέσα....

vasilimertzani
15-11-13, 11:16
η θα εχει διαλυθει καποιο ροδακι που τυλιγει το χαρτι.Κοιτα μηπως εχει και κανενα κομματι χαρτιου πουθενα.

Georggg
16-11-13, 10:41
Βασικά ο εκτυπωτής είναι ενός φίλου και το παρατήρησα τυχαία όταν είδα πως τυπώνει. Όταν ξαναδώ τον εκτυπωτή θα το κοιτάξω. Επίσης έχει και πίσω -ψηλά ροδάκια για να βγαίνει το χαρτί έξω και παρατήρησα ότι ο άξονας που τα έχει μπορεί να κινηθεί μισο εκατοστό δεξιά-αριστερά.

Georggg
20-11-13, 16:46
Δοκίμασα να τυπώσω με το πίσω πορτάκι που έχει ο εκτυπωτής ανοικτό και η εκτύπωση είναι μια χαρά. Άρα κάτι παίζει στα ροδάκια που βρίσκονται ψηλά. Στην ουσία παρέκαμψα την τελευταία σειρά με ροδάκια που βρίσκεται στην πάνω πλευρά του εκτυπωτή. Οπτικά πάντως δεν φαίνεται κάτι...

andyferraristi
20-11-13, 20:13
Δοκίμασα να τυπώσω με το πίσω πορτάκι που έχει ο εκτυπωτής ανοικτό και η εκτύπωση είναι μια χαρά. Άρα κάτι παίζει στα ροδάκια που βρίσκονται ψηλά. Στην ουσία παρέκαμψα την τελευταία σειρά με ροδάκια που βρίσκεται στην πάνω πλευρά του εκτυπωτή. Οπτικά πάντως δεν φαίνεται κάτι...

Τα ροδάκια εφάπτονται σωστά τα μεν με τα δε, ή το ένα είναι λίγο πιο δίπλα από το άλλο ???