Επιστροφή στο Forum : προβλημα με τηλεχειριστηριο γκαραζοπορτας
καλησπερα σας αντιμετοπιζω το εξης προβλημα.το τηλεχειρηστηριο μου ενω οταν παταω το κουμπι αναβοσβηνει το φωτακι του η γκαραζοπορτα δεν κλεινει .ενω το κουμπι για ανοιγμα λειτουργει κανονικα.τι μπορει να συμβαινει?
Εάν υπάρχουν φωτοκύτταρα ασφαλείας τότε πιθανόν να μην λειτουργούν σωστά. Επίσης, μπορεί να μην δουλεύει σωστά ο ένας τερματικός διακόπτης, να μην κάνει καλή επαφή το ένα από τα 2 καλώδια του πυκνωτή λειτουργίας, να μην κάνει καλή επαφή η κλέμα σύνδεσης του μοτέρ, να έχει πρόβλημα η πλακέτα, να έχει πρόβλημα το μοτέρ με το ένα τύλιγμα, να έχει πρόβλημα το τηλεχειριστήριο κλπ
η μπορει να ειναι μηχανικο το προβλημα. φυριζει το γραναζι? μημπως η ραγα στο κατω μερος δεν κανει καλη επαφη με το γραναζι και πατιναρει?
η γκαραζοπορτα λειτουργει κανονικα δεν εχει προβλημα.με το αλλο τηλεχειριστηριο που εχω την δουλευω κανονικα.
Τότε άνοιξε το τηλεχειριστήριο και καθάρισε τις επαφές των πλ΄κτρων - ιδανικά με ισοποροπυλική αλκοόλη, αν σε δυσκολεύει με καθαρό οινόπνευμα και πολύ καλό στέγνωμα. Αν δεν φτιάξει, πέτα το και πάρε άλλο, δεν είναι ακριβά.
chipakos-original
14-12-13, 21:48
η γκαραζοπορτα λειτουργει κανονικα δεν εχει προβλημα.με το αλλο τηλεχειριστηριο που εχω την δουλευω κανονικα.
Δοκίμασε να το ξαναπαντρέψεις με τον δέκτη χωρίς να παίζει κάποιος άλλος δίπλα σου με άλλο τηλεχειριστήριο.