Επιστροφή στο Forum : [Τηλεόραση LG] LG 26LC51
Καλησπέρα κύριο έχω μία LG26LC51 καί δέν λειτουργή καθόλου το τροφωδοτικό της,δέν ανάβει το led του
stand-by καί δέν ανοίγη μέ το on-off,ασφάλεια δέν έχει κάψει συνεχή τάση στούς ηλεκτρολυτικούς έχει
μέχρι εδώ έχω μετρήση εάν γνωρίζετε κάτι παρακαλώ περιμένω τήν γνώμη σας,ευχαριστώ.
αν σηκωσεις το τροφοδοτικο στον αερα τι τασεις εχει;ή δεν εχει;
GeorgeSindos
22-10-13, 21:01
ανεβασε φωτογραφιες μπρος πισω της πλακετας να δουμε.
νεκταριοος
22-10-13, 21:24
υποψειαζωμαι τους ηλεκτρολητικους του προσπαθησε να τους αλλαξεις αν ειναι εφικτο,τυχαινει να μην ειναι φουσκωμενος αλλα να εχει ξεραθει ,και να δημειουργει βραχυκηκλωμα.
Εντέλει πήρα από το ebay μία πλακέτα EBR35843502 ήρθαν οι τάσεις έχω ήχο αλλά εικόνα μου βγάζει
γαλάκτωμα,μήπως γνωρίζει κάποια ρύθμιση η ρεσετ ,γιά να επανέλθει η εικόνα.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
ΝΙΚΟΣΛΑΡΙΣΑ
30-11-13, 12:57
Εντέλει πήρα από το ebay μία πλακέτα EBR35843502 ήρθαν οι τάσεις έχω ήχο αλλά εικόνα μου βγάζει
γαλάκτωμα,μήπως γνωρίζει κάποια ρύθμιση η ρεσετ ,γιά να επανέλθει η εικόνα.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
ναι ξέρουμε άλλαξε και την main τώρα τα τροφοδοτικα της LG ξεκινάνε με EAY........... Πώς το ταυτοποίησες απο την φωτογραφία;
Ναι γιατί είναι ακριβώς ίδια.