Επιστροφή στο Forum : [Άλλη] ZANUSSI τραβαει συνεχεια νερο
εχω ενα ZANUSSI που ανοιγει απο πανω
το προβλημα ειναι οτι αν το βαλω σε ενα προγραμμα (C) να ξεκινησει τραβαει συνεχως νερο μεχρι να το προχωρησω στο επομενο κ να συνεχισει μετα κανονικα
τι κοιταζω?τον πολυδιακοπτη?
να του ριξω σπρει με λαδι ?
τι κοιταζω?τον πολυδιακοπτη?
να του ριξω σπρει με λαδι ?
Ποιον διακοπτη εννοεις;;;;;;;;;;;;;;
Μην βαλεις σπρει σε κανενα διακοπτη.
Απλα ελεγξε το πρεσοστατη.
Κυριακίδης
10-10-13, 20:19
και το σωληνάκι που φεύγει από το πρεσσοστάτη μέχρι τον κάδο (μήπως βούλωσε από λάσπες)
ποιος ειναι ο πρεσοστατης?
ενας σωληνας που παει στον καδο ? (κατι σαν σιφων?)
Κυριακίδης
10-10-13, 21:10
Ναι . το βγάζεις (από πάνω από πρεσσοστάτη το σωληνάκι) και φυσάς να δεις αν ακούς την ροή αέρα μέχρι εσωτερικά του κάδου ή είναι βουλωμένο. (χωρίς το ρεύμα)
προς το παρων λυθηκε με ανυψωση του σωληνα αποχετευσης, μου ειπε φιλος οτι ειχε το ιδιο προβλημα και λυθηκε σηκωνοντας πιο ψηλα το σωληνα εισαγωγης κ το σωληνα αποχετευσης...ενημερωνω στο δευτερο πλυντηριο που θα βαλει η συζηγος,ευχαριστω για το ενδιαφερον σας
Κυριακίδης
11-10-13, 00:13
Εμ δεν μας είπες ότι εκτός του ότι έπαιρνε συνεχώς νερό ... στο έβγαζε κιόλας από την αποχέτευση.. ζαβολιάρη εεεεε ζαβολιάρη!!
ο σωλήνας εισαγωγής είναι άσχετος για το πρόβλημα ... μόνο στον σωλήνα αποχέτευσης επηρεάζεται αν είναι χαμηλά.
δεν καταλαβα να το εβγαζε συγχρονως....θα δειξει...στο επομενο πλυντηριο!!!
εβαλα ξανα χερι στο πλυντηριο γιατι βουλωσε το σωληνακι του πρεσοστατη , ξεσυνδεσα τα καλωδια αλλα τωρα δε θυμαμαι που ηταν το καθενα . εχω δυο καλωδια κ τρεςι επαφες.οταν δεν ειναι σε λειτουργεια το πλυντηριο πρεπει ο διακοπτης να ειναι ΟΝ ?και ποτε γυριζει σε OFF ?οταν γεμισει νερο ο καδος?