Επιστροφή στο Forum : [Σταθερός Η/Υ] συνδεση 3 οθονες μαζι
turboallani
06-10-13, 13:23
καλησπερα προσπαθω να συνδεσω 3 οθονες πανω στον πυργο μου (windows 7 ) εχω συνδεση με vga , hdmi kai dvi αλλα με αφηνει μονο τις δυο να χρησιμοποιω.. η τριτη μενει κλειστη...υπαρχει καποια ρυθμιση που μπορω να το φτιαξω η' χρειαζομαι κατι σαν μετατροπεα ?
αν χρειαζομαι κατι τετοιο θα ηθελα να μου δειξετε κατι...
Ευχαριστω... .:)
παρε απο τις τελευταιες καρτες γραφικων που υποστηριζουν!!!!
vasilimertzani
06-10-13, 14:03
Αν θες να δειχνουν διαφορετικα παραθυρα θα χρειαστεις καρτα γραφικων.Αν θες να δειχνουν το ιδιο ,φανταζομαι θα υπαρχει κατι με μια εισοδο-δυο εξοδους.
turboallani
06-10-13, 14:20
θελω να ειναι η μια επεκταση των αλλωνων .. οπως το εχω τωρα με τις δυο..
PATENTAS10
07-10-13, 14:27
Θέλεις άλλη κάρτα γραφικών. Στη εταιρία που εργάζομαι έχουμε W/S που απεικονίζει σε 4 monitor.
Η dvi και η hdmi ειναι το ιδιο πραγμα.Δεν μπορουν να παιζουν ταυτοχρονα και οι δυο αλλα διαφορετικα πραγματα.
και τετοιες κάρτες κοστίζουν!!!!
vasilimertzani
10-10-13, 15:44
http://www.amd.com/US/PRODUCTS/TECHNOLOGIES/AMD-EYEFINITY-TECHNOLOGY/HOW-TO/Pages/faqs.aspx#maximum-monitors
για τσεκαρε
Καλημέρα παιδιά,
Έχω και εγώ μια κάρτα που μου έχει dvi, hdmi και vga. Τώρα έχω συνδέσει στο vga την οθόνη του υπολογιστή μου και στο dvi έχω splitter που συνδέω άλλες δύο οθόνες. Βλέπω ακριβώς το ίδιο και στις 3. Οπότε απαντάω παραπάνω στο φίλο μας. Τώρα εγώ θέλω να συνδέσω και 4η οθόνη και ψάχνω να βρω splitter που να μου δίνει για 3 οθόνες αλλά βρίσκω μόνο σαν αυτό που ήδη έχω που μου δίνει σε 2. Ψάχνω να βρω αλλά τίποτα για να μην αλλάξω κάρτα.
Ευχαριστώ!