Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : θυροτηλέφωνο

mauros13
12-09-13, 15:05
Γεια σας παιδια. Καταρχας συγγνωμη αμα δεν ειναι σωστη η κατηγορια δεν ηξερα που αλλου να το βαλω. Το προβλημα μου ειναι οτι οταν καποιος χτυπαει το θυροτηλέφωνο και σηκωσω το ακουστικο δεν ακουγεται...Τι βλαβη θα μπορει να εχει παθει και κατα ποσο ευκολο θα ειναι να το φτιαξω?

panos_m
12-09-13, 16:08
Πιθανοτατα να μην κανει επαφη το διπλο καλωδιο του ηχου-φωνης. Ανοιξε το θυροτηλεφωνο στο διαμερισμα σου και έλεγξε τις συνδεσμολογιες. Αν ειναι οκ πας και κάνεις το ιδιο και στην εισοδο του σπιτιου. Τελος αν και εκει ολα δείχνουν καλως παρε ενα πολυμετρο και δες αν το καλωδιο του ηχου-φωνης ειναι οκ. Εννοω να έχει κοπει καπου...

mauros13
12-09-13, 18:47
Πιθανοτατα να μην κανει επαφη το διπλο καλωδιο του ηχου-φωνης. Ανοιξε το θυροτηλεφωνο στο διαμερισμα σου και έλεγξε τις συνδεσμολογιες. Αν ειναι οκ πας και κάνεις το ιδιο και στην εισοδο του σπιτιου. Τελος αν και εκει ολα δείχνουν καλως παρε ενα πολυμετρο και δες αν το καλωδιο του ηχου-φωνης ειναι οκ. Εννοω να έχει κοπει καπου...

ανοιξα το δικο μου αυτο που μου ειπες ειναι comple ενα γυμνο καλοδιο ειχε οπου πηγαινε στο ηχειακι για να ακους οταν σου μιλανε...επειδει ειμαι νεος σε αυτα και δεν εχω ασχολιθει πολυ...το κουτι κατω με την ιδια ευκολια θα βγει? γτ το δικο μου δεν ειχε βιδες απλα με ενα κατσαβιδι στην ακρη εβαλα και το τραβειξα

panos_m
12-09-13, 23:44
Ανάλογα το θυροτηλέφωνο...Συνήθως έχει 2-4 βίδες αν είναι το απλό...

theodoris_x
23-10-13, 22:17
η μπουτονιερα κατω δεν εχει καμια σχεση το προβλημα σου εινα στο θυροτηλεφωνο του σπιτιου σου 99% να εχεις καμμενο το ηχειακι αυτος που σε καλει οταν του μιλας σε ακουει η οχι ...τη μαρκα ειναι...

Λαζαρίδης
14-11-13, 19:54
φίλε μου δεν ξέρω αν βρήκες την αιτία εγω σου προτίνω να αλλαξεις το θυρομεγάφωνο αφου πρώτα ρωτήσεις εαν έχουν και αλλη πρόβλημα στην ακρόαση