Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : [Φορητός Η/Υ] Παράξενο πρόβλημα σε ASUS K51AC

olorin
03-09-13, 19:15
Χαίρεται..Έχουμε ένα ASUS K51AC..Το πρόβλημα που παρουσιάζει είναι ότι δεν έμπαινε στα Windows 7.Κολλούσε εκεί που λέει Εκκίνηση Windows και δεν προχωρούσε παρακάτω...Έκανα φορμάτ με τα 7άρια και με 8άρια αλλά πάλι το ίδιο...Δοκίμασα και με άλλο δίσκο..πάλι το ίδιο!!!Άλλαξα μνήμη...Πάλι το ίδιο!!!
Του έβαλα να φορτώσει ένα Hirens και δουλεύει κανονικά αλλά δεν ανταποκρίνεται στο Ctrl-Alt-Del και πολλές φορές στο ESC..!!!Παρατηρώ ότι μπορεί να γράψει στο δίσκο,αλλά δεν μπορεί να διαβάσει..!!!
Κοίταξα να δω για BIOS update από το Site του κατασκευαστή αλλά είδα ότι έχω την τελευταία έκδοση του BIOS!!!Μα και άλλη να ήταν δεν θα μπορούσα να το φλασάρω γιατί γινεται μεσα από τα Windows...!!!!
Τι άλλο να κάνω δεν ξέρω!!!
Ξεκαθαρίζω..Σκληρός-μνήμη είναι ΟΚ...!!!!
Έχετε καμιά ιδέα;

olorin
03-09-13, 23:54
Παίζει να θέλει αλλαγή το τσιπ του BIOS;

nyannaco
04-09-13, 08:59
Θα μπορούσες να δοκιμάσεις να κατεβάσεις το Ubuntu και να κάψεις ένα bootable CD. Αν παίξει θα σου δώσει τη δυνατότητα να ψάξεις τα υποσυστήματα.

olorin
04-09-13, 11:09
Έχω κατεβάσει το τελευταίο Ununtu αλλά πως ελέγχεις από κει μέσα τα υποσυστήματα;

olorin
04-09-13, 21:14
Λοιπόν παιδιά,έβγαλα την κάρτα ασυρμάτου δικτύο και τώρα ανοίγουν τα Windows κανονικά..!!!
Άρα θα ταν χαλασμένη αυτή...!!!Τώρα μου κάνει κάτι άλλο,,,Δεν κάνει επαννεκίνηση...Δλδ πατας να κανει,σου βγαζει μυνημα οτι κληνει το pc αλλά μετα βγαίνει μαύρη οθόνη και δεν κλήνε το pc παρά μόνο αν το κλήσω εγώ από το power button...!!!Να πω ότι τερματίζει κανονικά!!!
Τι μπορώ να κάνω;

olorin
06-09-13, 17:50
Το αρχικό πρόβλημα επανεμφανίστηκε...!!!
Καμιά ιδέα;;;

olorin
06-09-13, 23:25
Παρατηρώ ότι όταν παει να φορτώσει κάτι(πχ τα Windows) δεν μπορεί να διαβασει από το δίσκο
Δλδ το λαμπακι του σκληρού δεν αναβοσβήνει
Μήπως οφείλεται το southbridge γι αυτό;

olorin
28-09-13, 23:42
Λοιπόν με το Ubuntu λειτουργεί άψογα το Laptop...και κάνει επανεκκίνηση κανονικά.
Το πρόβλημα το παρουσιάζει με τα Windows...και εδώ μπερδεύομαι γιατί δεν μπορώ να καταλάβω που υπάρχει πρόβλημα!!

takisegio
29-09-13, 22:55
κανε του ενα bios update

olorin
29-09-13, 23:03
κανε του ενα bios update

Είναι ήδη στη τελευταία έκδοση!!!

takisegio
29-09-13, 23:05
ας ειναι ξαναπερασε τη.

olorin
29-09-13, 23:07
ας ειναι ξαναπερασε τη.

Δε με αφήνει...Δηλαδή πάω να τη περάσω αλλά πετάει μύνημα ότι είναι ήδη σε αυτή την έκδοση

takisegio
29-09-13, 23:10
..............εχω κολλησει ............θα μιλησω αυριο με service asus.τι καρτα γραφικων εχει;

olorin
29-09-13, 23:13
..............εχω κολλησει ............θα μιλησω αυριο με service asus.τι καρτα γραφικων εχει;

AMD M780G...είναι ενσωματωμένη στο chipset

toni31
29-09-13, 23:59
Παρατηρώ ότι όταν παει να φορτώσει κάτι(πχ τα Windows) δεν μπορεί να διαβασει από το δίσκο
Δλδ το λαμπακι του σκληρού δεν αναβοσβήνει
Μήπως οφείλεται το southbridge γι αυτό;

Κάνει επανεκκίνηση μόλις πάει να μπει στα windows?

olorin
30-09-13, 00:07
Κάνει επανεκκίνηση μόλις πάει να μπει στα windows?

Όχι...!!!Τα Windows, κολλάνε στην εκκίνηση και δεν ανοίγουν....αν καμια φορά ανοίξουν και τους κάνρω επανεκκίνηση μαυρίζει η οθόνη αλλά δεν κληνει.
Τερματισμό κανει κανονικά.
Δοκίμασα και με Mini XP από Hirens Boot ,ανοίγει κανονικά αλλά σε επανεκκίνηση ή τερματισμό κολλάει το σύμπαν