Επιστροφή στο Forum : [Φορητός Η/Υ] compaq 615 δεν ανοιγει
Καλημερα παιδια εχω εναν compaq 615 ο οποιος οταν τον ανοιγω δουλευει αλλα δεν αναβει η οθονη το λαμπακι απο το caps lock αναβοσβηνει 5 φορες οπου ειναι συμφωνα με την εταιρια mainboard problem ξερει κανεις που ακριβως ειναι το προβλημα στην mainboard? gpu δεν νομιζω γιατι δεν θα αναβε καθολου το μηχανημα ....σκληροι δισκοι ραμ κλπ εχουν ολα δοκιμαστει και ειναι οκ....αν εχετε συναντησει το συγκεκριμενο προβλημα περιμενω γνωμες
Καλημερα παιδια εχω εναν compaq 615 ο οποιος οταν τον ανοιγω δουλευει αλλα δεν αναβει η οθονη το λαμπακι απο το caps lock αναβοσβηνει 5 φορες οπου ειναι συμφωνα με την εταιρια mainboard problem ξερει κανεις που ακριβως ειναι το προβλημα στην mainboard? gpu δεν νομιζω γιατι δεν θα αναβε καθολου το μηχανημα ....σκληροι δισκοι ραμ κλπ εχουν ολα δοκιμαστει και ειναι οκ....αν εχετε συναντησει το συγκεκριμενο προβλημα περιμενω γνωμες
Καλημέρα φίλε..... Μου έχουν τύχει καμιά 5-6 το τελευταίο τρίμηνο και δυστυχώς τα 4 από αυτά ήταν GPU.....
Δοκίμασε με ένα reflow αρχικά και αν δεις ότι ανταποκρίνεται προχώρα το....
αστα να πανε δοκιμαζω και αναφερω...σε ευχαριστω
εκανα overflow αλλα τιποτα μπορει και να μην πετυχε.....μπορει να ειναι και τιποτα αλλο.......οταν ειναι gpu δουλευει το λαπτοπ? γιατι απο οτι θυμαμαι και εχω δει μονο αναβοσβηνει λαμπακι και δεν δουλευει
εκανα overflow αλλα τιποτα μπορει και να μην πετυχε.....μπορει να ειναι και τιποτα αλλο.......οταν ειναι gpu δουλευει το λαπτοπ? γιατι απο οτι θυμαμαι και εχω δει μονο αναβοσβηνει λαμπακι και δεν δουλευει
Όταν έχει πρόβλημα στην gpu το μηχάνημα παίρνει μπρος αλλά δεν δίνει καθόλου εικόνα και αντίστοιχα το caps lock δίνει το σφάλμα.... Εφόσον δεν σου έδωσε εικόνα μετά το reflow εφόσον έγινε σωστά τότε άστο.....
36505
.......Δοκίμασε με ένα reflow αρχικά και αν δεις ότι ανταποκρίνεται προχώρα το....
Μετά απο το reflow τι άλλο να κάνει ?
Με τι έκανες το reflow?
ελα φιλε τελικα ειχεσ δικιο φιλε μ ξανα εκανα reflow σωστο αυτη την φορα και δουλεψε εβαλα παστες κλπ τωρα ποσο θα αντεξει θα φανει.
εχω ακριβως το ιδιο λαπτοπ με ακριβως το ιδιο προβλημα.
ρεφλοου με τι εκανες; βλεπω σε βιντεο να το βαζουν σε φουρνι και με πιστολακι μαλλιων!!
πιανουν αυτα;;;;
ziakosnasos
19-04-14, 01:28
To πιο πιθανό να το κάνεις φουρνιστό το λαπτοπ , θέλει preheater και θερμό αέρα είναι ολόκληρη ιστορία η όλη διαδικασία καλύτερα να το πάς σε κάποιον που ασχολείται . Με το πιστολάκι δεν πιστεύω να γίνει τίποτα το είχα δοκιμάσει στο δικό μου το toshiba σε κατάσταση απελπισίας αλλά δεν συγκινήθηκε :lool: , το έστειλα σε έναν φίλο που ασχολείται επαγγελματικά χρόνια και το έφτιαξε με reball όχι απλώς reflow ...